Un greu din PSD îi asigură protecţia Vioricăi Dăncilă

Un greu din PSD îi asigură protecţia Vioricăi Dăncilă

Un greu din PSD îi asigură protecţia Vioricăi Dăncilă

Președintele filialei PSD Constanța, Felix Stroe, reacționează cu indignare la declarațiile “jignitoare” făcute de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa “doamnei prim ministru Viorica Dăncilă”. Într-un comunicat de presă, Felix Stroe își exprimă speranța că în preajma sfintelor sărbători de iarnă, asemenea ieșiri reprobabile vor fi reprimate.

Felix Stroe își exprima “solidaritatea față de doamna prim-ministru Viorica Dancila, în fața atacurilor suburbane lansate de președintele PNL, Ludovic Orban”, considerând că “un astfel de limbaj incalificabil, promovat pe scena politică de adversarii politici nu fac decât să arunce în derizoriu disputa corectă și opoziția constructivă, singura benefică pentru viitorul țării.”

Liderul PSD Constanța nu uită să laude guvernul condus de Viorica Dăncilă. “Indiferent cine se află la putere sau în opoziție, asemenea tirade murdare nu își găsesc locul într-o țară civilizată, cu o democrație consolidată în ultimii ani de alternanta la guvernare, cu un parlament funcțional și mai ales în fața unui guvern performant ca cel din momentul de față”, spune Felix Stroe.

El își exprimă speranța că, “măcar în al 12-lea ceas, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, asemenea ieșiri reprobabile vor fi reprimate”. În egală măsură, Felix Stroe mai speră că “aceste derapaje vor fi taxate cum se cuvine de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți, responsabili. Ne exprimăm convingerea că demersurile ferme și corecte ale guvernului Dăncila nu pot fi influențate de comportamente deviante, lipsite de bun simț și civilizație ca cel al liderului PNL și celor asemeni lui”.

Vineri seară, președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă și Executivul pe care aceasta îl conduce, după ce au adoptat OUG care include mai multe măsuri fiscale controversate. Liderul PNL a numit-o pe șefa Executivului „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă” și spune că a comis „o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti”.
Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account