Udrea și Puzdrea, dați banii înapoi pe care i-ați furat!

 

Dacă memoria nu ne înșeală și niciodată nu am pățit așa ceva, dumneavoastră, doamnă Elena Udrea, ați promis solemn că dacă se va demonstra că soțiorul Dorin Cocoș a zburat din pom în pom și a reușit să facă bani ilegal, ca să nu spunem direct că a furat până la loc comanda, sunteți dispusă să restituiți acea parte din averea dobândită la partaj corespunzătoare fărădelegilor stabilite de justiție.

Vă informăm că s-a demonstrat negru pe alb acest lucru. Ce aveți de spus acum în afară de faptul că faceți pe proasta, susținând cu o nesimțire ieșită din comun că nu ați știut absolut deloc cu ce se ocupă înaripatul, întrucât toată ziua era ocupat până în gât cu gruel afacerilor și nu prea avea timp să vă spună ce face de fapt.

Haideți că vă spunem noi cine era cu adevărat Dorin Cocoș: un incredibil de mare combinator. Din informațiile dumneavoastră de prietenă la cataramă cu fosta șefă DIICOT, Alina Bica nu știți ce înseamnă un combinator? Să vă cumpărăm un dicționar al limbii române, poate reușiți să descifrați tainele acestuia și înțelegeți de fapt cum se definește acest cuvânt.

Ați văzut oare vreun combinator care să facă vreun ban cinstit? Pe bune? Cine e ăla că dorim și noi să-l cunoaștem. Cum vă permiteți să faceți pe nevinovata cu noi? Nu vă e rușine să faceți pe neștiutoarea când împreună cu Cocoș ați făcut dumneavoastră înșivă afaceri incredibil de bănoase cu mafiotul Dumitru Puzdrea, din care au ieșit bani de-I întorceați cu lopata? Ați uitat ce combinații ați făcut când vi s-a propus să-l ajutați pe nenorocit să vândă complexul Flora contra unui imens comision? Nu știați atunci că societatea are cartea funciară blocată? Nu v-a spus Puzdrea deloc? Apropo, doamnă Elena Udrea, despre combinatorii care trăiesc și prosperă în cercuri politice doar prezumția de nevinovăție te mai poate forța cumva să nu spui direct că sunt cei mai mari excroci ai României.

Iar soțul dumneavoastră, fost, actual sau viitor, împreună cu prietenul Dumitru Puzdrea asta sunt. Nimic mai mult. Dacă nu vroiați să faceți cele mai ordinare combinații cu Puzdrea de ce v-ați băgat pe fir prietena cea brunetă, pe madam Bica să facă minuni cu dosarele lui Dumitru Puzdrea, în special cu cel care din anul 2009 stă frumos la loc umbros departe de lumea dezlănțuită a justiției, așteptând momentul când va fi mușamalizat? Câți bani v-au revenit dumneavoastră, lui Cocoș și Alinei Bica pentru tot ceea ce ați făcut pentru acest borfaș, lipsit de orice elementar bun simț, al cărui scop în viață este doar să țepuiască pe oricine îi cade în cale? Dar ofițerului DIICOT, Cristian Vasilcău, care, la ordinul lui Puzdrea și bine ascuns de șefa Alina Bica a avut tupeul ordinar să fure până și saci cu acte oficiale care, potrivit legii nu puteau fi desfăcuți decât în prezența arhitectului Năstase Cătălin, cel căruia nenorocitul i-a furat pe lângă bani și speranța că într-o zi cineva îi va face dreptate vreodată? Ce-ai făcut vierme ordinar cu toți banii pe care i-ai furat de la arhitectul Năstase Cătălin?

 

Unde i-ai ascuns? În conturile tale din străinătate, din off-shore-uri, puși pe numele interpușilor tăi? Sau în seiful pe care-l ții zidit în perete într-una din casele tale? Evazionistule, dă-i banii înapoi lui Năstase Cătălin! Plătește-ți angajații că te vor ajunge blestemele lor și, mai presus de atât, încetează cu taxa de protecție de un milion pe care o ceri zilnic celor 200 de șoferi care tranzitează complexul Flora! Chiar nu ai nici un pic de rușine, nenorocitule? Punem pariu că prima care te va da în gât cu adevărat și va spune despre tine tot ceea ce nu vrei să se afle va fi chiar prietena ta, Elena Udrea? Vrei să vezi că vei rămâne sărac lipit pământului și tu dar și fosta ministresă a turismului?

Dar nu trebuie să te sperii prea tare, pentru că sărăcia nu e chiar atât de îmspăimântătoare cum se zice. Din contră, sărăcia îi face pe oameni să fie mai umani, lucru pe care tu nu-l vei cunoaște niciodată. Un personaj diavolesc ca tine, Dumitru Puzdrea nu s-a născut cu suflet ci doar cu veșnica dorință de a distruge tot ce e în jurul lui. Mai mult decât atât, niciodată, evazionistule, nu îi vei călca pe urme fostului tău asociat, arhitectul Năstase Cătălin.

Acesta nu este iubit pentru câți bani are în cont, cid oar pentru ceea ce este, un om cinstit și onest, ceea ce un golan ca tine nu va ajunge niciodată. Și ție, Dumitru Puzdrea dar și blondei din Pleșcoi le dorim să simtă cum li se clatină pământul de sub picioare. Doar așa veți înțelege sau nici atunci durerea din sufletul oamenilor cărora le-ați luat nu numai munca de-o viață, ci și sufletul…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account