Udrea: Nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv “Gala Bute”

Fostul ministru Elena Udrea susține că nu regretă nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv “Gala Bute”, chiar și după toate lucrurile care i s-au întâmplat anul acesta, victoria lui Lucian Bute asupra italianului Andrea Di Luisa arătând că pugilistul român rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut țara noastră.

“Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arată că Lucian Bute rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. E un român cu care putem să ne mândrim pentru că a reușit prin talent, determinare și foarte multă muncă. Sper și cred că, până își va agăța mănușile în cui, va mai purta măcar o dată centura de campion mondial. Privind în urmă, chiar după toate lucrurile care mi s-au întâmplat anul acesta, nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv ‘Gala Bute’ și mă bucur că românii au putut să-și vadă campionul boxând acasă”, a scris Udrea pe Facebook, duminică.

Ea i-a felicitat și le-a mulțumit celor de la TVR, care, chiar și în condiții “financiare dificile”, au făcut posibilă transmiterea meciului lui Lucian Bute în România.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account