Udrea e disperată: a dat bani ca să apară pe facebook Puzdrea, te așteaptă vremuri grele!

Blonda din turism, Elena Udrea, a ajuns la capăt de drum. Lenuța a devenit atât de disperată încât a anunțat că se retrage din politică, preferând să-și ia un concediu bine meritat de care nu a mai avut parte de zece ani. Zece ani, în care a avut tot timpul din lume să fure cât să nu-i mai trebuiască o zi de muncă.

Înainte să dispară din lumea bună care a propulsat-o ca excroacă, Udrea a postat pe facebook un mesaj despre implicarea lui Dorin Cocoș dar și a altor barosani din politică în Dosarul Microsoft și în multe alte dosare.

Iar ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane într-un timp record, blonda a făcut ce știe ea mai bine: a scos din buzunar sume considerabile de bani pe care le-a investit în reclame. Așa se face că postarea sa pe care scrie sponsorizat, a intrat cât ai bate în palme în cronologia zecilor de mii de cititori.

Ați văzut doamnă Udrea, că am avut dreptate când spuneam că DNA-ul va veni fuguța-fuguța și pe urmele dumneavoastră? Nu ne-ați crezut atunci, veți pătimi acum. Și încă mult, pentru că ceea ce vedeți acum e doar începutul unui lung șir de evenimente la care nici cu gândul nu gândiți.

Gestul acesta de doi lei al Elenei Udrea este gestul tipic excrocilor care, deși au ajuns la final, nu vor deloc să conștientizeze acest lucru și încearcă prin mici mișmașuri, să se scoată. Să ne amintim că același procedeu l-a avut și prietenul Lenuței, mafiotul Dumitru Puzdrea atunci când Dumitru Tinu îl bombarda cu materiale care de care mai defăimătoare.

 

Și atunci a ales gestul suprem: a făcut ce-a știut pentru ca jurnalistul să dispară de pe fața pământului (lucru de care s-a dat singur de gol când a aflat de moartea lui Tinu, când a exclamat: Am mai scăpat de încă unul!) apoi și-a cumpărat libertatea plătind bani grei lui Bogdan Chireac, personajul dubios ce s-a ocupat de semnarea acelor materiale.

Între timp însă, Chireac a mai reușit un lucru demn de scârbă din partea noastră dar de maxim respect din partea imperialistului: a reușit, după multe eforturi, să facă să dispară și arhiva cotidianului Adevărul, unde erau stocate absolut toate reportaje despre prietenul său. Ce-i drept, munca i-a fost răsplătită cât se poate de bine, printre multe altele, jurnalistul securist primind în dar chiar o vilă aflată la câțiva pași de una dintre locuințele lui Puzdrea.

Pesemne cei doi nu vroiau să mai piardă timpul cu întâlniri de taină la cafenele unde puteau fi oricând observați… Și pentru că amintit de cafenele și restaurante este momentul să reamintim de relația închegată pe care Dumitru Puzdrea o are cu fostul șef arme și muniții din cadrul IGP, Constantin Grumezescu. Și în acest caz, Dumitru Puzdrea plătește pentru libertatea sa. Și nu se tocmește, dă atât cât i se cere.

Bas chiar mai mult. Și pentru că cei doi nu mai au absolut deloc nici rușine și nici frică că cineva i-ar putea zări cum negociază, Puzdrea și Gurmezescu au ales ca loc de întâlniri restaurantul Casa Gorjeană, un loc aflat chiar lângă sediul Poliției Capitalei.

Acum, dacă mai sare câte un polițist de care Puzdrea are nevoie sau vreun procuror sau judecător lihnit de foame, cu atât mai bine pentru toată lumea. Aici cei doi excroci pun la cale planuri bine ticluite pentru un dosar în care Puzdrea este extrem de implicat, cel în care legea îl anchetează pentru furtul săvârșit la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc.

De ce am amintit tocmai de acest dosar din atâtea altele pe care mafiotul le are la activ? Pentru că acesta poate fi considerat dosarul unde au intervenit cele mai importante capete ale României. Începând cu Viorel Hrebenciuc, răsplătit evident după munca prestată, continuând cu Dorin Cocoș și Elena Udrea și terminând cu fosta șefă a DIICOT, Alina Bica. Iată adevăratul motiv pentru care acest dosar stagnează din anul 2007.

Iată adevăratul motiv pentru care absolut nimeni nu e interesat decât de mușamalizarea acestuia. Oare Elenei Udrei îi este frică acum să nu cumva să se afle adevărul și în aceast privință pentru că lucrurile s-ar complicat grav de tot?

Dar Puzdrea o avea vreo strângere de inimă sau acum e în căutări masive și tatonări pe centrimetru pătrat să vadă care personaj din lumea bună a celor care ne învârt destinele mai ceva ca la ruletă s-o gândi să-i facă și lui o ultimă favoare înainte de a păși în lumea pușcăriașilor?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:
comments
  • Nu este adevarat. Mintiti cu buna stiinta. Nimeni n-a acuzat-o de nimic si nici nu vor fi vreodata acuzatii la adresa sa, deoarece Udrea nu raspunde de prostiile altora. In ce tara traim? Adica o mana de frustrati, obsedati cer sa fie arestata Udrea!!! E de noaptea mintii!!! De ce? Doar ca-i superba, inteligneta si cu o cariera de invidiat? Misoginilor, la doctor cu voi! Am dat intamplator de acest site, am remarcat ca minte la fel ca cei de “pe surse” si mai ceva decat Haznaua3. Am mers la Udrea pe FB sa vad daca si-a paltit articolul ca sa apara peste tot. Nimic doveditor, nu scrie sponsorizat. Si daca ar fi caut-o, nu asa procedeaza cu totii? Dar, da, nu-s Udrea, nu-i asa? Toti sunt ingeri, Udrea e raul pe pamant! Incredibil, ce societate prozaica avem, ce presa indoilenica! Mai lasati-ne cu Udrea, este cel mai corect poltician, ocupati-va de adevaratii penali liberi inca, iar fraierii sunt retinuti!!

  • leave a comment

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Create Account    Log In Your Account