Udrea are datorii imense față de Monica Tatoiu

31.000 de lei. Atât îi datorează Elena Udrea unei alte blonde, Monica Tatoiu. De unde provin banii? De la un proces pe care Lenuța l-a intentat femeii de afaceri.

Totul a pornit de la o declarație pe care Tatoiu a dat-o în anul 2010 când Monica a numit-o pe Udrea un pericol, afirmând că „de când a fost numită ministru, nu a făcut altceva decât să calce în străchini. Așa se întâmplă când găinarii au acces la bani mulți”. Ce-I drept, instanța i-a dat câștig de cauză Monicăi Tatoiu urmând ca blonda lui Băsescu să-I plătească cei 31.000 de lei plus alți 1540 de lei reprezentând taxa de timbru.

Doar că sentința a fost dată, culmea culmilor cu doar câteva zile înainte de prima arestare a Elenei Udrea. Acum, nici Tatoiu nu stă prea bine cu banii, așa că nu-și mai permite să continue demersurile în vederea recuperării sumei amintite mai sus. Cât privește să mai plătească Udrea, ast se va întâmpla la anul și la mulți ani, pentru că fosta blondă de la Cotroceni are averea pusă sub sechestru cel puțin până în momentul în care se va calcula un prejudiciu final și va fi trimisă în judecată. Ce le rămâne celor două blonde de făcut? Să se porcăiască pe la televizor cât vor putea ele de mult…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account