Traian Băsescu:Victor Ponta a greșit când și-a dat demisia

Guvernul Cioloș este controlat consistent de PSD, este de părere Traian Băsescu, care a a afirmat că Vasile Dâncu, noul ministru al Dezvoltării, este :primul de lângă premier”.

”Suntem în fața guvernului lui Klaus Iohannis, dar nu cred că l-a avut în vedere acum un an când spunea că vrea guvernul lui. E un guvern controlat consistent de PSD. Primul de lângă premier e domnul Dâncu, semnal clar pentru țară cine e jupânul.

Victor Ponta a greșit când și-a dat demisia. Toți îi vor mânca din palmă lui Dacian Cioloș, inclusiv Dâncu”, a spus Traian Băsescu la România TV, potrivit b1.ro.

Vasile Dâncu a declarat în fața comisiilor parlamentare unde a fost audiat că problema RADET va fi rezolvată prin mărirea prețului gigacaloriei.Dâncu susține că a propus și introducerea unei taxe de solidaritate care are scopul de a sprijini zonele mai puțin dezvoltate, scrie bzi.ro.

“Fiind o problemă locală, sigur, noi nu putem spune să și-o rezolve fiindcă este vorba de cetățeni. Tariful pentru furnizarea energiei termice este, după părrea mea, cuiul problemei. Consiliul General al Municipiului București nu a mai actualizat de vreo cinci ani, dacă nu mă înșel, tariful. în acest moment, în București este cel mai mic tarif din țară, 169 de lei pe gigacalorie. în Petroșani, Vaslui, Botoșani și alte orașe din Transilvania, tarfiul este mult mai mare. Consiliul General al Muncipiului București trebuie să revadă acest lucru și să optimizeze acest preț. Bucureștiul este un oraș dintr-o zonă dezvoltată a României”, a spus sociologul în fața comisiei parlamentare.

Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Cioloș a primit marți votul de învestitură în Parlament. S-au înregistrat 389 voturi “pentru”, 115 “împotrivă” și 2 voturi nule.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account