Toni Greblă este acuzat de trafic de influenţă

Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă este audiat joi, la DNA, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Greblă a declarat, la intrarea în sediul DNA, că a stabilit cu procurorul să vină să dea declaraţii în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, precizând că mai multe informaţii va da după discuţiile cu anchetatorii. Judecătorul CCR este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

Acuzaţiile i-au fost aduse la cunoştinţă în 22 ianuarie, când a fost dus de anchetatori cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie. Greblă a intrat zilele trecute în concediu după izbucnirea scandalului. Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă este audiat joi, la DNA, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă. Greblă a declarat, la intrarea în sediul DNA, că a stabilit cu procurorul să vină să dea declaraţii în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, precizând că mai multe informaţii va da după discuţiile cu anchetatorii.

Judecătorul CCR este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite. Acuzaţiile i-au fost aduse la cunoştinţă în 22 ianuarie, când a fost dus de anchetatori cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie. Greblă a intrat zilele trecute în concediu după izbucnirea scandalului.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account