Țiriac a sunat-o pe Simona Halep: Vestea uriașă pe care i-a dat-o miliardarul

Simona Halep, calificată în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la US Open, a mărturisit că a aflat de la omul de afaceri Ion Țiriac că ar putea juca împotriva Serenei Williams în această fază a competiției.

Într-un interviu acordat site-ului US Open, Simona a fost întrebată dacă știa, încă dinainte de începutul turneului, că a fost trasă la sorți pe același sfert de tablou cu Serena.
Româncă a răspuns: „Am să vă spun ceva amuzant. Dl. Țiriac m-a întrebat ‘Unde ești?’. I-am răspuns ‘Ce vreți să spuneți?’. A zis ‘La tragere’. I-am spus ‘Nu am nicio idee. „Joci cu Serena sau cu altcineva?” Și am zis ‘Da, ok, (aș putea-o întâlni pe-n.red.) Serena în sferturi’, însă era mult prea departe“, a precizat Simona.
Întrebată apoi dacă, așadar, Țiriac i-a spus că ar putea să o întâlnească pe Serena Williams în această fază a competiției, româncă a răspuns: “Da”.
Ai aflat de la el?“, a mai fost întrebată tenismena noastră. “Da“, a răspuns Simona.
Nu mă gândeam că voi juca împotriva Serenei în acest turneu, pentru că este departe pentru mine. Sferturile de finală sunt destul de departe și trebuie să câștigi patru meciuri grele pentru a ajunge acolo“, a mai precizat Halep.

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account