Ținuta soției președintelui Iohannis, comentată de enoriași, la slujba de la Sibiu

Ținuta soției președintelui Iohannis, comentată de enoriași, la slujba de la Sibiu

Ținuta soției președintelui Iohannis, comentată de enoriași, la slujba de la Sibiu

Soții Iohannis au ațintit asupra lor toate privirile la slujba din Sibiu, mai ales datorită vestimentației primei doamne. Din păcate, unii enoriași au fost cam critici cu stilul lui Carmen Iohannis. Slujba la care au participat șeful de stat alături de soția sa a fost la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime”.

Decizia vizitei cuplului prezidențial a venit ca urmare a venirii la Sibiu a celor doi în weekend, unde își vor petrece și Crăciun. Cum a fost îmbrăcată prima doamnă?

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis se află la Sibiu cu prilejul sărbătorilor. Aceștia au decis să facă și o vizită la biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime”, unde au ațintit toate privirile credincioșilor aflați în casa Domnului.

Aceeași poveste s-a întâmpla și la începutul anului școlar, unde a ales să poarte o rochie galbenă, cu vedere la genunchi și o geacă de piele de culoare bej. „Mi-a fost foarte dor de ei. Începe un an foarte greu pentru ei, sunt elevi în clasa a XII-a, un an cu multe provocări, sper să fie foarte interesante şi rezultatele să fie la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc, sper să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni”, a declarat Carmen Iohannis, conform Unica.ro.

Alt episod unde Caremn Iohannis a furat privirile uturor a fost la ziua Prințului Charles, la recepția de seară, organizată chiar la Palatul Buckingham. Aceasta a purtat o rochie roșie, lungă, iar președitele, un costum negru, clasic. „Vă informăm că întrevederea Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programată pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică, având în vedere faptul că şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană este încă în desfăşurare”, a precizat atunci Administrația Prezidențială.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account