Test Euro NCAP: Cât de sigure sunt BMW Seria 2 Active Tourer, Skoda Fabia sau Suzuki Celerio

Ultimele rezultate publicate de Euro NCAP au scos la iveala rezultate deloc surprinzatoare. Din cele 6 automobile testate recent, 4 au primit punctaj maxim de siguranta, una doar 4 stele si alta numai 3 stele, scrie 4tuning.ro.

Autoritatea in domeniul sigurantei rutiere la nivel european, Euro NCAP, a testat un grup de 6 automobile de pasageri in ultima sesiune de teste la impact. Dintre acestea, numai 4 au obtinut “nota de trecere”, in timp ce alte doua automobile au dezamagit. Dintre masinile testate, a fost si Tesla Model S, care s-a bucurat de aprecieri din partea celor de la Euro NCAP.

BMW Seria 2 Active Tourer – 5 stele

Skoda Fabia – 5 stele

Nissan Pulsar – 5 stele

Tesla Model S – 5 stele

Renault Megane hatchback – 4 stele

Suzuki Celerio – 3 stele

Codasul sesiunii de testare a fost Suzuki Celerio. O masina de oras care s-a comportat prost la mai toate capitolele. Numai 61% de puncte a primit pentru protectia pasagerilor, 74% pentru cea a copiilor, 68% pentru protectia pietonilor si un penibil 38% pentru sistemele auxiliare de siguranta. Cu alte cuvinte, Celerio nu vine din fabrica mai cu nimic care sa te tina in siguranta, in domeniul sistemelor active si pasive.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account