Senatorul Mircea Geoană a anunțat că oferă un nou proiect politic, al unei stângi autentice

Senatorul Mircea Geoană a anunțat, miercuri seară, că oferă un nou proiect politic, al unei stângi autentice, dar nu a confirmat că a discutat despre acesta cu 50 de parlamentari, așa cum s-a vehiculat în presă în ultimele zile.

“Voi oferi un nou proiect politic, care va fi deschis către colegii cu mintea la cap din PSD și către cei care nu sunt în PSD. Și voi face o ofertă care se va transforma, la momentul potrivit, într-un proiect politic bazat pe principii de competență, integritate. Cred că în acest moment nevoia de noutate este importantă. Asta nu înseamnă că partide existente nu pot fi reinventate, asta înseamnă să le scuturi zdravăn”, a declarat Geoană la postul public de televiziune.

Întrebat dacă a discutat cu despre un astfel de proiect cu 50 de parlamentari, Geoană nu a confirmat acest număr, subliniind că el nu a căutat pe nimeni. “Cu foarte puțini (n.r. a vorbit). M-au căutat ei, eu nu i-am căutat”, a argumentat el.

Fostul președinte al PSD s-a arătat convins că, dacă va exista un proiect politic cu adevărat atractiv pentru români, vor veni alături de acesta “o sută de parlamentari și milioane de oameni”. “Nu mai pot eu că m-a dat Ponta afară din partid, e problema lor că au dat afară un fost șef de partid într-un mod inacceptabil. (…) Nevoia de a avea un proiect serios, integru, este uriașă. Și cred că obligația mea, care am fost votat de milioane de oameni, este de a persevera. Și sunt convins că vom avea shimbări spectaculoase pe scena politică, inclusiv în Parlament “, a mai afirmat Mircea Geoană.

sursa:cotidianul

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account