Rusia simulează deja Al Treilea Război Mondial! Alertă de gradul zero pentru SUA şi NATO!

Rusia simulează deja Al Treilea Război Mondial! Alertă de gradul zero pentru SUA şi NATO!

Rusia simulează deja Al Treilea Război Mondial! Alertă de gradul zero pentru SUA şi NATO!

Într-un articol recent publicat recent pe The Daily Expess este menţionată posibilitatea celui de-Al Treilea Război Mondial, conflict armat care poate fi generat de escaladarea conflictului ruso-ucrainean în peninsula Crimeea. Actorii principali? Pe de-o parte Rusia şi pe de altă parte Ucraina, (sprijinită de Statele Unite ale Americii şi aliaţi), într-un fel de perpetuare a vechiului Război Rece.

Relaţiile dintre Moscova şi Kiev s-au înrăutăţit sensibil în ultimele săptămâni, ca urmare a incidentului din strâmtoarea Kreci. Pe 25 noiembrie, trei nave aparţinând marinei ucrainene au depăşit apele teritoriale ruse, iar autorităţile ruse au dispus arestarea echipajului creând un grav incident diplomatic. Moscova a vorbit despre încălcarea regulilor privind apele teritoriale ruse, dar Kievul a negat versiunea rusească, obţinând susţinerea Occidentului.

Preşedintele ucrainean Poroşenko a reacţionat ulterior cu măsuri drastice limitând intrarea cetăţenilor ruşi în ţară. Rusia, în schimb, a dat cale liberă unei fregate care acum se îndreaptă spre marea de Azov. Recent a fost reperată la circa 3 km de coastele Crimeei, lângă Feodosia. La bord se pare că se afla şi un elicopter. Potrivit autorilor articolului, această navă rusească ”este gata pentru acţiuni decisive, întrucât se mişcă către marea de Azov în condiţii de mare tensiune de parcă ar începe Al treilea Război Mondial între Moscova şi Ucraina”.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account