Rusia a lovit ținte ale Statului Islamic din Siria. Peste 30 de civili, între care 15 copii, au fost uciși în raiduri aeriene

Rusia a lovit ținte ale Statului Islamic din Siria, pe 26 noiembrie. Șase bombardiere rusești cu rază lungă de acțiune Tu-22M3 au lovit duminică, 26 noiembrie, ținte ale organizației jihadiste Statul Islamic în provincia siriană Deir al-Zor, au anunțat agenții de presă rusești citând Ministerul rus al Apărării, potrivitAgerpres.

Bombardiere care au decolat de pe un aerodrom din Rusia au lovit ‘fortărețe teroriste’ ale SI în valea fluviului Eufrat.

Cel puțin 34 de civili, între care 15 copii, au fost uciși duminică în Siria în atacuri ale aviației ruse asupra unui sat controlat de gruparea jihadistă Statul Islamic, în estul țării, a anunțat Observatorul sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Raidurile aeriene, efectuate în zori, au vizat satul Al-Chafah, pe malul de est al fluviului Eufrat, în provincia Deir al-Ezzor, unde aviația rusă susține o ofensivă a regimului de la Damasc pentru a prelua controlul în teritorii aflate încă sub controlul jihadiștilor, menționează OSDO.

Atacurile vine după ce vineri, 24 noiembrie, cel puțin 26 de oameni, printre care și 12 copii, au fost uciși în urma unui atentat comis de ISIS, organizația Stat Islamic, în provincia Deir Ezzor din Siria.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account