PSD, şedinţă BPN pentru a rezolva divergenţele din partid, după retragerea lui Ponta

PSD are astăzi, la ora 15.00, şedinţa Biroului Permanent, în care liderii partidului vor dezbate divergenţele care au apărut după ce Victor Ponta s-a retras de la şefia PSD. Rovana Plumb şi Liviu Dragnea sunt în cărţi pentru funcţia de şef de partid.

Liviu Dragnea și Rovana Plumb au renunțat la unitatea PSD pe care au tot declarat-o public, recurgând la atacuri reciproce după ce Ponta a renunțat la șefia PSD. Fiecare duce o campanie proprie al cărui scop este câștigarea primei funcții în partid.

Astfel, Dragnea a declarat că funcţia de preşedinte interimar, pe care ar ocupa-o în continuare Rovana Plumb după “demisia” lui Victor Ponta de la şefia PSD, nu există în partid, ci doar un “loc gol” în privinţa căruia trebuie să decidă Comitetul Executiv PSD, scrie Mediafax. În replică, Rovana Plumb revine cu un atac care este direcționat către Dragnea, spunând că “trebuie sa actionam si in continuare ca o echipa – nu sa ne atacam unii pe altii”.

“PSD nu este un partid care poate fi condus prin delegare, e un partid mare, un partid aşezat. Acum este nevoie de o legitimare în Comitetul Executiv Naţional. Nu există nimeni în funcţia de preşedinte interimar, deci noi nu avem preşedinte interimar, avem preşedinte care şi-a dat demisia şi este un loc gol”, a spus Liviu Dragnea. El a arătat că, cel mai târziu săptămâna viitoare, ar trebui să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account