Președintele Tribunalului București, pionul principal în câștigarea proceselor lui Dumitru Puzdrea (VIDEO )

Viața falsului proprietar al terenului de la Flora, Dumitru Puzdrea a fost întotdeauna un mister pentru toată lumea. Nimeni nu a înțeles cum de-a lungul timpului, deși totul era împotriva lui, Puzdrea a reușit să câștige procese pe bandă rulantă. Nimeni nu a reușit să afle cum a fost lăsat să facă lucruri mizerabile fără ca justiția română să ridice nici cel mai mic deget împotriva sa. Până când s-a aflat cine este pionul principal în toată această poveste ce pare fără sfârșit: însuși președintele Tribunalului București, Laura Andrei.

evendicări false

Atunci când banii vorbesc, rațiunea nu mai există. Așa se întâmplă când un personaj al României, indiferent în ce domeniu de activitate ar activa, intră în legătură cu Dumitru Puzdrea. Și cu siguranță așa a gândit și notarul Jan Andrei, nimeni altul decât cel care a certificat cu ani în urmă contractul de revendicare al terenului de la Flora celor doi falși proprietari Isăilă și Zapisescu, care la rândul lor au vândut locul fiicei lui Puzdrea, Andreea Ruxandra. Totul a fost o minciună de la bun început iar ordinăria, nefiind întreruptă la momentul oportun a dus în timp la niște lucruri inimaginabile. Cine este însă acest domn Jan Andrei? Nimeni altul decât soțul celebrei Laura Andrei, președintele Tribunalului București. În aceste condiții, mai este cazul să ne întrebăm de ce absolut toate dosarele intentate împotriva lui Dumitru Puzdrea s-au soldat cu eșec încă din fașă? Să ne mai mirăm de ce de atâția ani, cu toate dovezile posibile pe lumea asta, niciodată asociatului lui Puzdrea de la Flora, arhitectului Năstase Cătălin, nimeni nu-i face dreptate? Dar oare cum ar putea arhitectul, un om demn și de o cinste ireproșabilă să aibă câștig de cauză în condițiile în care în spatele tuturor murdăriilor făcute de Dumitru Puzdrea se află însuși președintele Tribunalului București? Nu e clar pentru noi toți că nici această instituție, nici Parchetul, nici Curtea de Apel nu valorează nici doi bani când Puzdrea împarte totul cu reprezentanții acestor foruri superioare ale României în mod egal? Se va putea face vreodată lumină și în afacerile cu miros de putregai ale falsului proprietar al complexului Flora?

Un nou proces măsluit…

În timp ce situația de la complexul Flora pare neschimbată de ani buni, în 2016, Dumitru Puzdrea a reluat scenariul pe care l-a mai făcut odată acum câțiva ani cu fostul primar al Capitalei, Viorel Lis. Cei de la Apa Nova au făcut un control de ochii lumii și, prin adresa nr. 16052557 din 18.03.2016, i-au solicitat lui Puzdrea ca în termen de 15 zile de la această dată să întreprindă măsurile necesare pentru demolarea clădirii S+P+5E, precum și a fundației extinse a acesteia, care afectează zona de protecție sanitară aferentă aducțiunilor aflate pe terenul mai sus menționat. Și Apa Nova a mers mai departe, specificând în aceeași adresă că alimentarea cu apă a celebrei spălătorii auto din complexul Flora, se face din sursă de apă subterană (foraj necontorizat) și fără a exista o relație contractuală cu societatea Apa Nova București. Dar nu numai spălătoria auto, ci tot complexul. Și acest lucru se întâmplă din anul 1993 până în prezent. E lesne de înțeles că în toată  această perioadă Puzdrea nu a scos din buzunar nici un leu pentru a plăti imensa cantitate de apă consumată. Ca totul să fie foarte clar pentru toată lumea, tot Apa Nova a menționat că Puzdrea și firma sa se face direct răspunzător în cadrul producerii unor daune majore și l-a chemat la sediul instituției să reglementeze situația contractuală.

 

Apa Nova, mână în mână cu Puzdrea

Când colo, treburile erau aranjate din start. Apa Nova și Puzdrea au hotărât ca falsul proprietar al terenului de la Flora să se ducă chiar să facă o plângere la Tribunalul București, pentru că știau sigur că doamna Laura Andrei, președintele Tribunalului București și soția notarului Jan Andrei, prieten de nădejde al lui Puzdrea, va rezolva problema urgent. Drept urmare, Dumitru Puzdrea s-a ridicat de pe jilțul său de aur și a deschis dosarul cu nr. 29261/3/2016 prin care a cerut sa fie anulat actul nr. 16052557/18.03.2016 emis de Apa Nova București. Cum nu avea nici un motiv rezonabil sa scoata ochii curiosilor, Puzdrea a invocat niste motive de tot rasul. Si anume faptul ca avizul nr. 1021/24.11.1991 ține loc de autorizație de construire a fost recunoscut prin hotărâri judecătorești definitive și irevocabile de Judecătoria sectorului 1. Dar ce sa vezi? Actul a fost într-adevăr eliberat în anul 1991, însă Puzdrea a luat terenul doi ani mai târziu, adică în anul 1993. Mai mult decât atât, actul de construcție trebuia să aibă la bază un act de proprietate, nicidecum de închiriere. Însă la acea dată,  Puzdrea nu avea așa ceva. Concluzia e clară. Dumitru Puzdrea a cumpărat hamul înainte de a achiziționa calul și a construit pe un teren care nu i-a aparținut și nu îi va aparține niciodată. Revenind la plângerea lui Puzdrea de care am făcut vorbire în rândurile de mai sus, tot Puzdrea i-a făcut mincinoși în față pe prietenii de la Apa Nova afirmând că instituția a dobândit calitatea de concesionar al serviciului public de apă și canalizare în anul 2000, iar construcția a fost edificată în baza autorizației de construire emisă în anul 1991. Drept urmare, considerentele invocate nu sunt motive de nelegalitate a edificării construcției de către societatea reclamantă astfel că nu se poate dispune demolarea acesteia. O mare murdărie marca Apa Nova și Puzdrea. Ce a urmat după această plângere? Societatea Apa Nova a fost chemată în judecată, totul s-a mușamalizat și Puzdrea a avut câștig de cauză. Mai mult ca sigur că Apa Nova a fost cadorisită… Dar dacă asupra lui Dumitru Puzdrea șefa Tribunalului București, Laura Andrei veghează ca un înger, cine va putea face dreptate?

 

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account