Democrat Liberalii, dați în judecată!

Camera Deputaţilor a dat partidul în judecată pentru o datorie de 50.000 de lei, veche de doi ani. Prin 6 contracte, PDL a închiriat mai multe săli din Parlament în care să-şi desfăşoare reuniunile de partid. Dar n-au mai plătit.

Democrat-liberalii nu mai au bani nici de hârtie igienică! De mai bine de doi ani, PDL nu şi-a mai achitat facturile de închiriere şi întreţinere a sălilor către Camera Deputaţilor. Aşa se face că au ajuns la proces. Camera i-a dat în judecată şi speră să-şi recupereze datoriile de la noul Partid Naţional Liberal, care i-a preluat pe PDL-işti.

În facturile pe care PDL nu le-a achitat către Camera Deputaţilor figurează şi sume, e drept, modice, pentru obiecte de uz sanitar. Hârtie igienică în valoare de 14 lei, odorizant de wc de peste 50 de lei, tix de aproape 9 lei şi saci menajeri de 72 de bani. Produse pe care democrat-liberalii le-au cerut, dar nu le-au mai plătit.

Problema hârtiei igienice neplătite va ajunge şi la urechile liberalilor. Acum preşedintele Camerei Deputaţilor speră să recupereze banii de la noul partid Naţional Liberal.

Mai mult, liberalii nu vor mai putea închiria săli pe datorie ci vor fi obligaţi să plătească tot, înainte de eveniment, conform Antena 3.

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account