Monica Tatoiu, dată afară din bancă cu bodyguarzii: Mi-au blocat contul

Monica Tatoiu a povestit, la România TV, că a fost dată afară dintr-o bancă cu bodyguarzii, când s-a dus să ceară explicații cu privirea la blocarea contului său, scrie DCNews.

Monica Tatoiu a povestit că în prag de Crăciun, când avea nevoie de bani, ING i-a blocat contul pentru că trebuia să se declare persoană SUA. Monica Tatoiu s-a dus la bancă să ceară explicații, dar, spune aceasta, a fost dată afară de bodyguarzi.

Monica Tatoiu a anunțat că a dat în judecată banca.

”I-am zis fetei de la bancă: domnișoara, dumneavoastră trebuie să înțelegeți că salariul dumneavoastră, al șefului dumneavoatră, al directorului băncii sunt platite din comsianele pe care le percepți din banii mei. Dumnevostră sunteți servitorul meu (…) Nu numai ING-ul are atitudinea asta, ci și BCR-ul. La BCR am mulți bani și mi-au zis: Domana Tatoiu dacă nu vă convine puteți să renunțați. Asta este atitudinea față de client?”, a spus Monica Tatoiu

În direct se afla și consilierul BNR Andrei Vasilescu, care i-a explicat Monicăi Tatoiu că se poate duce la Protecția Consumatorului.

”Stimată doamnă, dacă aveți hârtie scrisă va puteți duce și  să vă plangeți. La protecția consumatorului. Protecția consumatorului are departament special pentru protecția consumatorului de bani”, a spu Andrei Vasilescu.

”Am făcut asta domnule. A părut în resă articol despre cum funcționează Protecția Consumatorului. Primesc plângerile, le trimit mai departe și se spală pe mâini”, a răspuns Monica Tatoiu

”Banca Națională nu răspunde de protecția consumatorului de bani. Răspunderea BNR este legată de stabilitatea sistemului bancar și stabilitatea economiei țării”, a răspuns la rândul lui Andrei Vasilescu.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account