Michelle Obama, apariţie de senzaţie la New York

Michelle Obama, apariţie de senzaţie la New York

Michelle Obama, apariţie de senzaţie la New York

Super-strălucitoare, aşa şi-a făcut apariţia fosta prima doamnă a Americii la prezentarea volumului Becoming. La eveniment a fost întâmpinată de actriţa Sarah Jessica Parker.

Michelle Obama s-a întâlnit cu publicul din New York alegând o rochie galbenă şi cizme înalte strălucitoare, care costă, în mod obișnuit, 4.300 de dolari din colecţia Balenciaga: primăvară-vară 2019.

Michelle Obama, în vârstă de 54 de ani, şi-a prezentat best-seller-ul (un volum de memorii). Apariţia sa a fost de zile mari având un aspect viu colorat si super ostentativ, notează presa americană.

Au explodat comentariile pe social media cu privire la aspectul “exploziv” al fostei doamne de la Casa Albă. Majoritatea au comentat ironic, cum ar fi: “N-aș rezista nici zece minute în astfel de cizme”. Dar au fost şi mesaje de admiraţaţie pentru atitudine, ţinută şi discurs. Memoriile lui Michelle Obama s-au vândut doar în prima zi ca pâinea cladă, 725.000 de exemplare în Statele Unite. Și este aproape să devină cel mai bine vândut autor al anului 2018.

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account