Marian Iancu: Călin Popescu Tăriceanu mi-a luat Rafo şi m-a băgat în puşcărie

Milionarul Marian Iancu, condamnat penal la ani grei de închisoare, a dezvăluit la România TV cine l-a băgat în puşcărie şi i-a luat compania RAFO.

“Am o sentinţă de 12 ani pentru evaziune fiscala. Din nefericire sunt două expertize judiciare care nu confirma evaziunea fiscala, ba din contra o infirma. Cinci experti judiciari, deci dispusi de instantele de judecata, s-au pronuntat ca nu exista evaziune fiscala si vestita Camelia Bogdan vine sa infirme, nu isi insuseste parerea expertilor judiciari, dansa, o eminenta jurista, infirma o solutie data de finantisti, specializati in fiscalitate”, spune Marian Iancu într-un interviu pentru România TV.

“Am urmat acelasi traseu al lui Voiculescu. La cateva luni dupa ne-a disparut completul de judecata. Domnul Mustata cu domnul Duta intr-o noapte aflu acum cum a disparut. Acum am aflat adevarul de ce un complet tras aleatoriu nu ne-a putut judeca. A disparut de pe o zi pe alta. Au venit altii precum doamna Camelia Bogdan şi judecătorul Mihalcea. Toti cei care veti fi judecati la Curtea de Apel, vor fi judecati, vor avea parte de aceeasi practica judiciara”.

Diferenţa dintre mine şi Patriciu este că eu mi-am plătit datoriile toate, iar aia cu RAFO-Jafo este o minciună ordinară.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account