Madalina Ghenea, alaturi de un actor celebru. Modelul incearca sa-l uite pe fostul iubit

Madalina Ghenea s-a refugiat in munca dupa despartirea de milionarul designer Philipp Plein. Dupa o scurta vizita in Romania, unde a venit zilele trecute, modelul s-a intors la munca si, se pare, s-a implicat intr-un proiect impreuna cu celebrul actor Billy Zane.

Madalina Ghenea a fost cooptata intr-un proiect cinematografic din care face parte si celebrul actor Billy Zane, cunoscut, printre altele, pentru rolul negativ pe care l-a avut in Titanic (film in care a jucat un alt fost iubit de-al romancei, Leonardo diCaprio).

Recent, ea s-a fotografiat cu mai multi colegi de platou, iar fanii au remarcat ca, printre acestia, se afla se celebrul actor. Nu este insa pentru prima data cand cei doi apar in aceeasi fotografie, ei fiind, de altfel, buni prieteni.

Ghenea s-a despartit recent de Philipp Plein, cu care a avut o relatie tumultoasa de doar doua luni. In acest timp, modelul si-a tatuat numele designerului pe gat, convinsa fiind, probabil, ca relatia lor va dura pana la adanci batraneti. Nu a fost sa fie insa, deoarece el s-a intors la Oksana, o fosta iubita.

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account