Lista invitatilor lui Ion Tiriac cuprinde aproximativ 100 de persoane

Vânătoarea de la Balc se află la cea de-a 10-a ediţie, iar lista invitatilor lui Ion Tiriac cuprinde aproximativ 100 de persoane , potrivit ebihoreanul.ro, citat de b1.ro. Pe aeroportul din Oradea, au aterizat nu mai putin de 20 de avioane private. Ion Tiriac a spus ca la vanatoare vor participa aceiaşi invitaţi, care vin în fiecare an să îşi vadă afacerile în România.

Rudolf Streicher, fost ministru în mai multe guverne ale Austriei şi şef al Partidului Socialist de la Viena sau celebrul creator de modă Stefano Ricci sunt doar doua nume de pe lista VIP-urilor din strainatate.

Dintre români se remarcă prinţul Dimitrie Sturdza, omul de afaceri covăsnean Arpad Sarkany, Sorin Florea, fost şef al Gărzii Financiare Bucureşti si Sandu Georgescu, patronul uneia dintre firmele care a implementat sistemul EADS.

Aproximativ 100 de mistreţi au fost vânaţi anul trecut, în cele două zile de vânătoare, una care a fost marcata la editiile trecute de proteste ale iubitorilor de animale. Proteste care se anunta si in acest an.

“Atât timp cât domnul Ţiriac continuă tradiţia acestei vânători, care nu e vânătoare, ci un masacru, noi încercăm să contracarăm acţiunea”, a spus şeful Asociaţiei Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account