Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a făcut o greșeală enormă

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a făcut o greșeală enormă

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a criticat pe candidatul ACL la alegerile prezidențiale 2014, după o declarație făcută, luni, de Klaus Iohannis.

“În seara asta, Klaus Iohannis a făcut o greșeală enormă: cum ‘nu negociază cu nimeni?’. Nu era vorba de negociere, era vorba ca tu, Klaus Iohannis, tu când mergi în turul doi, trebuie să câștigi electoratul Elenei Udrea și electoratul Monicăi Macovei. Sigur că nu negociezi, în sensul în care nu le dai funcții. Problema este că trebuie să vii și să te întâlnești public cu Udrea, cu Macovei, ca să dai un semnal electoratului lor, ‘domne, totuși, ne vom regăsi și noi în acest președinte’. Nu ai ce să negociezi. e vorba de a cuceri electoratul lor, fără să negociezi. Să se ducă într-o chestie simbolică, să stea de vorbă cu ele, ca să poți să câștigi acel electorat, mai ales că are o marjă uriașă de electorat nou, pentru asta trebuie să îl cucerească”, a explicat jurnalistul Ion Cristoiu, la Realitatea TV. 

Augustin Zegrean, înainte de două decizii cheie ale CCR: Lucrurile sunt complicate

“10 la sută e cumplit”, a declarat Ion Cristoiu despre diferența din primul tur dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. 

Jurnalistul subliniază că liberalul Klaus Iohannis “trebuie să facă o ruptură de imagine, să cucerească și inimile. Trebuie să fie mai român. E un om prea serios pentru țara asta, care votează. Electoratul vrea ca omul să îl vadă la Cireșica, dansând, pupându-se cu bătrâne, cu pensionari. El poate să apară într-o nouă imagine”. 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account