Iohannis pe cale sa plece de la Cotroceni, este posibil sa nu termine mandatul

Klaus Iohannis a fost ales președinte în decembrie 2014 cu o majoritate confortabilă și sondajele au arătat că după investitura sa la Cotroceni popularitatea fostului edil din Sibiu a crescut considerabil. Totuși, ultimele măsuri luate de acesta au supărat foarte tare puterea care se gândește să ia atitudine.

Dacă primele luni de mandat ale lui Iohannis au semnificat o înțelegere perfectă între președinte și premier și Puterea îl lăuda cu fiecare ocazie. Imediat ce a început să se pună contra măsurilor luate de Ponta, pesediștii au început să discute despre o eventuală suspendare.

Fostul ministru al Culturii Răzvan Theodorescu a afirmă că suspendarea lui Iohannis ar putea fi o variantă de luat în calcul de către PSD.

„A început cuviincios, ca un primar de Sibiu, dar am impresia că a cam deviat. A arătat că poate să facă şi lucruri nesăbuite. Un preşedinte poate fi şi suspendat”, a declarat Theodorescu la România TV.
Fostul ministru nu mai este membru PSD din 2010, dar a rămas în relații apropiate cu mai mulți membrii importanți ai partidului.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account