Infuzie de francezi » Noul manager sportiv al Rapidului a bifat deja trei transferuri

Infuzie de francezi » Noul manager sportiv al Rapidului a bifat deja trei transferuri

Mihai Joiţa şi-a început munca la Rapid şi, după ce l-a adus pe Boukaka, a mai reuşit să obţină semnătura altor doi fotbalişti francezi: închizătorul Sanaa Altama şi atacantul Cheik Diarra.

După ce l-a numit în funcţia de manager sportiv pe impresarul Mihai Joiţa, acţionarul majoritar Valerii Moraru a aprobat şi două noi achiziţii. Sîmbătă au semnat cu alb-vişiniii Sanaa Altama şi Cheik Diarra.

Primul este un mijlocaş defensiv de 24 de ani care a făcut junioratul la Lille şi care a mai evoluat în cariera sa la Dijon, tot în Franţa, şi, în Belgia, la Royal Mouscron.

Diarra e un fotbalist care poate evolua şi ca atacant, dar şi ca mijlocaş ofensiv. Are 22 de ani, e născut în Mali, dar deţine şi paşaport francez, şi a mai trecut pe la Istres şi, ultima oară, la Rennes. Acesta a fost dorit în vara lui 2012 de Fiorentina şi de Galatasaray.

Primul fotbalist adus de Joiţa în Giuleşti a fost Boukaka, un mijlocaş ofensiv de 22 de ani, care ultima oară a jucat la Amiens, în liga a 3-a franceză. Înainte de a acepta oferta lui Moraru, Joiţa a fost impresar, printre fotbaliştii pe care i-a adus în fotbalul românesc numărîndu-se Hamza, Boudjemaa şi Mustivar, la Petrolul, Bukari, Yahaya şi Tembo, la Astra, Mengolo, la U Cluj, şi Zie Diabate, la Dinamo.

11 goluri în 30 de meciuri a marcat Diarra pentru FC Istres în sezonul 2013-2014

“Rapid are nevoie de ajutorul şi de experienţa mea în a aduce jucătorii cei mai buni din punctul de vedere al raportului calitate-preţ. Au venit cîţiva jucători noi şi am garanţia că vor fi plătiţi” (Mihai Joiţa, manager sportiv Rapid)

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account