Incendiu de proporții la un centru comercial din Moscova. Pierderile sunt estimate la 86 de milioane de dolari

Incendiu de proporții în Moscova. Un centru comercial a fost cuprins de flăcări, duminică seară, iar trei persoane au fost rănite, relatează Russia Today. Totodată, 3.000 de oameni au fost evacuați din calea focului.

O suprafață de aproximativ 55.000 de metri pătrați din centrul comercial a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit în nord-vestul Moscova, iar cel puțin 290 de pompieri, ajutați de 170 de mașini și trei elicoptere, au fost trimiși la fața locului.

Incendiul a fost atât de puternic încât mai multe mașini din parcarea comercială au explodat, iar întreaga parcare a fost ulterior cuprinsă de flăcări. Totodată, oamenii aflați în centrul comercial au fugit panicați.

„Au fost evacuate în total 3.000 de persoane”, a anunțat ministrul rus pentru situații de urgență. Potrivit sursei citate, trei persoane au fost rănite, dintre care una a avut nevoie de spitalizare, după ce a fost intoxicată cu fum.

Pompierii au reușit să controleze incendiul după mai multe ore, iar o parte din clădire s-a prăbușit.Centrul comercial, care acoperă o suprafaţă de 130.000 de metri pătraţi, cuprinde peste 1.200 de magazine.

Cauza incendiului este necunoscută, însă pierderile au fost estimate la aproximativ 5 miliarde de ruble, echivalentul a 86 de milioane de dolari.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account