Grefierii, avocații și procurorii stau la aceeași masă cu Puzdrea


E o modă în România ultimilor ani ca oamenii legii în loc să se ridice de pe scaunele moi și să înceapă odată să ancheteze borfașii, preferă să stea cu ei la aceeași masă. Așa e bine pentru toată lumea, banii curg gârlă, beneficiile la fel și finalitatea este cea bine cunoscută: dosarele dispar ca și cum nu ar fi existat niciodată. Ce se întâmplă în cazul marelui evazionist al României, Dumitru Puzdrea? Citiți în rândurile următoare și vă veți convinge.
Când vrea DIICOT…
Rezolvă orice problemă, indiferent cât de gravă ar fi. Dar repetăm, doar atunci când vrea. Dacă are ceva de câștigat, de cele mai multe ori se face că plouă și bagă capul în pământ asemenea struțului. În cazul grefierei Cristina Solomon din Iași, oamenii legii nu au avut beneficii, așa că s-au pus pe treabă. Așa că, după o anchetă care a început în anul 2014, aceștia au reușit să dscopere o grupaare specializată în traficul de marijuana, iar femeia a fost arestată alături de alte șase persoane, printre care și nepotul său, Vlad Obreja, considerat de anchetatori a fi chiar liderul grupării de trafic de stupefiante. Ce-i drept, grefiera a făcut și cea mai mare greșeală a vieții ei când s-a lăsat descoperită. Asta pentru că femeia a fost de acord să depoziteze banii pe care nepotul său îi obţinea din traficul de droguri, la domiciliul ei fiind descoperit un seif cu 150.000 de lei.

De altfel, nepotul grefierei a fost prins pe ultima sută de metri, fix cu o zi înainte ca el să plece din țară. Nenorocitul avea deja biletele cumpărate pentru a se stabili în Spania, el pregătind în ultima perioadă un apropiat pentru a prelua afacerea ilicită. Ordinarul ar fi putut fi prins de mai mult timp,  însă doamna grefier, datorită funcției pe care o deținea, îl informa pe nepot ori de câte ori se desfășurau diferite acțiuni în județ, iar acesta reușea mereu să scape. Nici mătușica n-a făcut însă gestul acesta doar pentru că-și iubea la nebunie nepotul, ci a acceptat să-l protejeze pentru că ar fi fost împrumutată de acesta cu suma de… 20.000 de lei. Dar oare domnii de la DIICOT nu ar putea să se miște la fel de natural și în alte cazuri? Cum ar fi cel al lui Dumitru Puzdrea?
Masa lor e cu valoare
Pentru că s-au născut cu sânge rece vorba unei melodii arhicunoscute interpretate de maneliști în vogă, prin fața oamenilor legii nu se trece. Dar dacă te numești Dumitru Puzdrea și faci parte din categoria sponsorilor oficiali, atunci se schimbă radical datele problemei. Și cel mai bine știe lucrul acesta doamna avocat Mihaela Popescu, care deocamdată face parte din staff-ul oficial al mafiotului. Păi cine altcineva poate să facă un trafic de influență ieșit din comun ca madam Popescu, șpăguind toți grefierii, procurorii și judecătorii care au chiar și cea mai mică legătură cu dosarele lui Puzdrea? Până acum era sprijinită și sfătuită îndeaproape de soțul său, fostul procurori Victor Popescu, un as în măsluirea dosarelor lui Puzdrea. Acum, domnul Popescu a trecut la cele veșnice, iar Popeascăi îi tremură izmenele de frică că Puzdrea o va înlătura din cocina sa. Pentru că nu mai prezintă interes dacă nu știe să se descurce așa cum ordonă stăpânul. Mai mult decât atât, Puzdrea nu a uitat când aceeași Mihaela Popescu l-a turnat pe prietenul său bun, fostul polițist și actualul avocat Bulearcă Alexandru, omul care i-a făcut toate cărțile ca să devină proprietarul fals al terenului de la Flora. Dar nu-l plângem noi pe Puzdrea că nu-și va găsi o alt avocată de casă.

Gurile rele spune că jurnalistul care-i linge picioarele de ani buni, Iulian Badea, cel care se ocupă de site-ul său de la Cronica Română, dar în același timp scrie cele mai ordinare articole la adresa fostului său asociat, arhitectul Năstase și nu-l lasă să se odihnească în pace nici pe fostul șef al PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-ar fi prezentat o altă avocată, probabil la fel de țoapă și de șpăgară ca și Popeasca, Stoian Ioana Raluca cu care Puzdrea s-a hotărât s-o înlocuiască pe madam Popescu. Domnule Badea, ce comision luați de la Puzdrea ca să-l ajutați să facă infracțiuni cât mai multe? O casă, ceva, așa cum a primit jurnalistul-securisto-turnător, Bogdan Chireac? Sau nu ați ajuns la nivelul lui, așa că vă mulțumiți cu firimiturile? Suntem convinși că madam Stoian va fi atât de bine mânjită de Puzdrea cât să ajungă și ea să fie cadorisită măcar cu o mașină de ultimă generație ca și doamna Popescu…
Ce mai face Florin Americanu?
Revenind la Bogdan Chireac, nu acesta a fost cel care l-a rezolvat pe Puzdrea când era disperat pentru că DIICOT și FBI puseseră mâna pe o rețea de hackeri care-și făceau treburile fix în apartamentul lui Puzdrea din strada Emil Racoviță, iar după ce furau ca în codru, împărțeau banii cu mafiotul șef? A mai auzi cineva de atunci vreun cuvânt despre acel moment? E spuneam mai devreme că DIICOT-ul face ce vrea și când vrea? În cazul lui Puzdrea a vrut. Și la fel de încântată a fost mai târziu și șefa celebrei instituții, doamna Alina Bica, datorită căreia acum multe din dosarele lui Puzdrea ce vizau modul ordinar în care acesta a pus piciorul pe terenul de la Flora, unde a ridicat ilegal 100% și en-gros-ul dar și o clădire pe care a așezat-o peste cele două apedute care alimentează Bucureștiul cu apă au fost mușamalizate.

Și tot datorită efortului depus de prietena Elenei Udrea dosarul de la Câmpulung Moldovenesc, unde Puzdrea e ancheat că a distrus fabrica de cherestea apoi a vândut-o bucată cu bucată stă pe bară din2007. Alo, DIICOT, se aude la dumneavoastră de aceste ordinării? Facem ceva să rezolvăm situația asta incredibilă sau îl pupăm în continuare pe Puzdrea pentru că ne asigură traiul bun? În ceea ce-l privește pe liderul grupării de hackeri de care vorbeam, adică Florin Americanul, acesta este fostul iubit al Andreei Puzdrea, supranumită săgeata lui tata și este chiar un șmecheraș prost prins cu droguri. Același Florinel a avut și un magazin de etnobotanice deschis pe banii lui Puzdrea evident. Să se fi apucat Americanu de consumat substanțe interzise ca să fie imun la toate escapadele amoroase ale Andreei Puzdrea, fetița de… paturi multe? Ce spuneți domnilor procurori ai DIICOT?
Vlad Țepeș

Când DIICOT-ul nu vrea să fie acasă, Puzdrea joacă pe masă!

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account