După eșecul moțiunii de cenzură, Dan Barna a ieșit în stradă, acasă la Klaus Iohannis

După eșecul moțiunii de cenzură, Dan Barna a ieșit în stradă, acasă la Klaus Iohannis

După eșecul moțiunii de cenzură, Dan Barna a ieșit în stradă, acasă la Klaus Iohannis

Preşedintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna, a declarat sâmbătă seara că se aşteaptă şi speră să fie proteste împotriva PSD şi a Guvernului în cât mai multe locuri din ţară, pentru că “în continuare există pericolul amnistiei şi graţierii”.

“Lucrurile merg prost. România merge într-o direcţie pe care nu ne-a dorit-o şi care necesită în continuare multă implicare şi prezenţă în stradă. Am văzut această ordonanţă de acum o zi. În continuare există pericolul amnistiei şi graţierii şi e un pericol foarte mare. Societatea trebuie să reacţioneze. Sunt aici alături de sibieni”, a spus Dan Barna, prezent la protestul de la Sibiu, conform Agerpres.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie şi alte proteste în ţară, Dan Barna a răspuns: ” Da. (…) mă aştept şi sper să fie în cât mai multe locuri din ţară astfel de proteste.”

Câteva sute de oamenii s-au strâns sâmbătă seara în faţa sediului PSD din Sibiu şi cer demisia Guvernului, într-un protest la care sunt prezenţi şi membri din filiala locală a USR, conduşi de liderul partidului, deputatul Dan Barna.

Sediul PSD Sibiu este păzit de câţiva jandarmi. Protestarii s-au strâns în locul unde zilnic, în ultimul an, s-a desfăşurat protestul mut a celor de la #văvedem din Sibiu.

Manifestarea este una paşnică. Majoritatea celor prezenţi la miting au venit cu steaguri şi vuvuzele.

Protestul este unul autorizat de Primăria Municipiului Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Mirela Gligore. Conform avizului, protestatarii urmează să străbată centrul oraşului şi principalele bulevarde, pe un traseu deja cunoscut de la precedentele marşuri împotriva Guvernului şi PSD.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account