După 9 ani de ascuns dovezi, justiția a arătat cine este cu adevărat! Puzdrea a fost scos nevinovat în dosarul cu furtul fabricii de la Câmpulung Moldovenesc

O vorbă veche spune că niciodată trecutul nu se prescrie pentru că acesta iese întotdeauna la lumină, parcă făcându-le în ciudă celor au de gând să-l îngroape pentru totdeauna. De la teorie la practică e însă un drum greu de parcurs atunci când justiția română știe să se facă mereu de râs. Ultima bilă neagră pe care singură și-a dat-o a fost decizia dată într-unul dintre cele mai importante dosare ale României, în care personajul implicat, Dumitru Puzdrea a fost din nou scos alb ca zăpada. Banii au vorbit din nou!

Dreptatea va triumfa!

După mulți ani de așteptare, mult discutatul dosar 177D/P/2010 în care atât Dumitru Puzdrea cât și Puzdrea Iosefina Mihaela, Puzdrea Sorin, Bulearcă Alexandru (fost polițist, actualmente avocat în slujba lui Puzdrea), Păunescu Elena (contabila care măsluiește totul din pix), Alexandru Gabriel și Pescaru Maria (o altă contabilă șpăgară) au fost învinuiți de constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală, înșelăciune și spălare de bani a luat sfârșit. Potrivit Ordonanței din data de 10.01.2017, justiția română a dispus clasarea cauzei. Nu e soluție definitivă, întrucât arhitectul Năstase Cătălin cel care se luptă cu mafia justiției are drept la recurs, însă oare mai putem crede că domnii procurori și judecători care au legea în mână vor face de data asta dreptate? E adevărat că această mare mojicie nu va rămâne așa și se va merge cu acest dosar până în pânzele albe pentru a se afla adevărul, dar întrebarea este următoarea: cât va mai fi lăsat Dumitru Puzdrea să dirijeze tot ce mișcă în România? Până unde se va merge cu toate șantajele acestui personaj diabolic, mituirile pe bandă rulantă, amenințările cu moartea, toate făcute doar pentru ca el să fie scos întotdeauna mai alb ca laptele? Cât din acest dosar stufos care a stat nouă ani fără să fie elucidat, cu dovezi mai clare ca lumina zilei despre ce au făcut cei mai sus enumerați au citit procurorii și judecătorii prin mâinile cărora a trecut?

Ce a fost la mijloc? Șantajul sau banii?

Dar doamnele procuror Cristina Lăcrămioara Jaba și Carmen Aurora Cojocariu, cele din urmă care au hotărât clasarea cazului oare au fost atât de bine documentate, ținând cont de cele spuse mai devreme? Umblă vorba prin târg că doamna Cojocariu este un fel de Dumnezeu al Sucevei și totodată pionul principal al DIICOT Suceava. Nu cumva a ajuns doamna procuror atât de bine văzută grație funcției pe care o deține soțul acesteia, de șef SRI în orașul Piatra Neamț? În plus de atât, gurile rele spun că domnul Cojocariu a ajuns atât de sus exact din momentul în care Dumitru Puzdrea a fost deputat de Piatra Neamț. Revenind la distinsele doamne ne gândim dacă nu cumva au dat această decizie hilară a dosarului în urma unui șantaj la care au fost supuse de Puzdrea întocmai ca fostul administrator al fabricii de cherestea, Constantin Șuhani care n-a putut face presiunilor falsului proprietar al cmplexului Flora și gura i-a fost închisă? De asemenea, ar mai fi o variantă. Aceea ca stimabilele să fi primit ceva cadouri ca să fie mai drăguțe cu sentința finală? De ce i-a pus căluș în gură Dumitru Puzdrea? Dovada clară stă în declarația pe care Șuhani a dat-o la DIICOT cu ceva timp în urmă, când vorbele sale au înfiorat pe toți. Potrivit acestuia, când fabrica de cherestea era la începuturile sale, au fost aduși câteva zeci de mii de bușteni, care la ordinul lui Puzdrea urmau a fi transformați în cherestea, iar aceasta vândută. Evident, fără nici un fel de acte. Sărmanul administrator nu a avut idee despre ce este vorba, iar ca totul să meargă așa cum a vrut el, Puzdrea i-a promit că-i va da și un procent de 15% din profit. Dar la un moment cheresteaua a dispărut ca prin farmec, iar administratorul a fost chemat de urgență de Puzdrea la București și introdus în camera de protocol, un fel de celulă a celor care nu fac tot ceea ce dorește Puzdrea. E greu de spus în cuvinte prin ce nenorociri a trecut administratorul acolo, ținând cont de faptul că toți bodyguarzii lui Puzdrea erau prezenți și așteptau doar un singur semn ca sărmanul bărbat să fie făcut una cu pământul. Ar fi mai putut să facă ceva Constantin Șuhani în acele momente? Categoric, nu. Știa clar că dacă va face cel mai mic pas greșit, ar fi dispărut probabil din vizorul tuturor. Sleit de puteri, acesta a semnat un contract evident întocmit de avocatul Bulearcă Alexandru prin care se stipula că Șuhani cesionează partea sa socială pe care o avea la fabrică și care se ridica la 15%. Puzdrea a mai bifat încă un șantaj la activ. Oare domnii și doamnele justiției române atât de bine intenționați au studiat vreodată acest act?

CA URMARE A EVAZIUNII FISCALE , DUMITRU PUZDREA A REALIZAT O AVERE COLOSALĂ !!!

Un alt act fantomă

Sau altele pe care tot Puzdrea le-a făcut așa cum știe el cel mai bine? Și anume un act fantomă încheiat între societatea care susținea fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, Valdgertom și Dumitru Puzdrea, care în acel moment era administratorul societății, deținând 75% din acțiuni, potrivit căruia acesta ar fi împrumutat firma cu suma de 350.000 de mărci germane? Faptul că Puzdrea nu a scos nici un șfanț din buzunar e clară pentru toată lumea, ciudat este faptul că plin de tupeu acesta a scos din firmă acele 350.000 de mărci germane. Ce înseamnă asta? O frumoasă spălare de bani. Și atunci, stimați procurori și judecători care ați studiat dosarul de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, poate ne explicați dumneavoastră cum s-a făcut acest contract? Cine au fost cei care l-au sprijinit pe Puzdrea în această murdărie? Dacă amintim că în acea perioadă acesta era deputat în Parlamentul României, găsim oare răspuns la această întrebare? Nu cumva acest mic aspect v-a scăpat domnilor justițiari care vă bateți cu cărămida în piept că faceți numai și numai dreptate? Nu ați aflat nici cum Dumitru Puzdrea, după ce a falimentat fabrica s-a apucat să vândă absolut toate utilajele pentru prețul de 1 dolar/bucata? Oare de ce aceste amănunte incredibile nu le-ați mirosit ca să nu mai spunem că ați fi avut timp în atâția ani cât dosarul a stat într-un sertar să-l stoarceți pe Puzdrea de toate relele? De ce nu ați făcut-o? Oare în țara asta trebuie întotdeauna să plătească doar victimele nevinovate, iar mafia să fie în extaz?

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account