Dragostea este mare- Raduleasca şi-a găsit liniştea în braţele lui Felix Baumgartner

După o relaţie de şase ani cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu (46 de ani) şi-a găsit liniştea în braţele celebrului paraşutist austriac, Felix Baumgartner (44 de ani).

Fosta prezentatoare tv se declară foarte mândră de noul ei iubit şi are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Nu mă plâng cu alegerile mele. Sunt experienţele mele şi voi continua pe această linie pentru că asta mă face pe mine fericită. Orice iubire nouă te face să înfloreşti, să străluceşti, ca orice iubire la început. Această iubire este extremă. Sunt lucidă şi calculată când vine vorba de cuvinte mari. E un început de poveste, vedem noi unde duce. Vorbim de un bărbat special, înainte îl admiram ca om pentru ce a realizat el. Uite că din admiraţia asta s-a născut şi altceva. Eu am pornit cu paşii corecţi. E un bărbat absolut special. ”I am dating a hero” (n.r. Am o relaţie cu un erou)”, a dezvăluit Răduleasca într-un interviu acordat pentru emisiunea ”Teo Show” de luni seara, de la Kanal D.

Mihaela are o relaţie de aproximativ două luni cu Felix

Jurata de la ”Românii au Talent” a mai mărturisit că nu îşi doreşte să se mai căsătorească: “Nu mă mai văd măritată. Am bifat povestea asta de trei ori, a fost suficient. M-aş bucura să nu mă ceară nimeni de nevastă şi să nu fiu nevoită să spun nu, pentru că un astfel de răspuns e devastator. Mie îmi place sa fiu un om liber”, a mai adăugat Mihaela.

Mihaela Rădulescu a spus deasemenea că nu i-a făcut cunoştinţă băiatului ei cu Felix: ‘‘Băiatul meu nu a văzut niciodată un alt bărbat lângă mine, în afară de tatăl lui. În casa mea nu a intrat niciodată un alt bărbat, decât tatăl lui. Sunt responsabilă şi cu capul pe umeri când vine vorba de copilul meu”, a încheiat vedeta.

sursa:clik.ro

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account