Dragnea: ,,Eu nu sunt pervers. Vin cu mâna întinsă şi sper să nu primesc pietre!”

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că nu vede “foarte bine” afirmaţiile Alinei Gorghiu cu privire la atitudinea social-democraţilor, dar acceptă că este nevoie de mai mult timp pentru ca încrederea între putere şi opoziţie să fie reclădită.

“Nu văd foarte bine (afirmaţiile Alinei Gorghiu – n.r.). (…) Eu nu sunt pervers, nu ştiu dacă a folosit cuvântul ăsta, sper să nu-l fi folosit, şi nici pesediştii în general. Am văzut o temere că ştie ce ne poate pielea nouă. Eu în continuare stau cu mâna întinsă şi sper să nu primesc pietre în cap de la cei cu care chiar vreau să lucrăm împreună”, a spus Dragnea.

“Trec peste aceste declaraţii, trec şi peste atacurile asupra premierului Victor Ponta”, a mai spus liderul PSD.

Dragnea a adăugat că înţelege dacă este nevoie ca încrederea dintre putere şi opoziţie să fie reconstruită. “Din partea mea nu e nicio problemă, numai să nu întârziem foarte mult. Poate dăm pe repede înainte acest proces de recâştigare a încrederii reciproce”, a spus Dragnea, subliniind însă că el nu a venit la negocierile cu PNL “cu buzunarele pline de suspiciuni”.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seară, că PNL trebuie să fie vigilent în relaţia cu PSD şi nu va mai cădea în capcana social-democraţilor cu legea salarizării, adăugând că Liviu Dragnea are un “ton împăciuitor” în ultima vreme, dar “poate să păcălească”.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account