Dragnea, despre acuzaţiile din noul dosar Alina Bica: O enormitate, nu am folosit influenţa politică

Dragnea, despre acuzaţiile din noul dosar Alina Bica: O enormitate, nu am folosit influenţa politică

Dragnea a adăugat că Alina Bica nu i-a solicitat sprijin politic şi că telefonul său nu a fost folosit de Ioan Nicolae.

Eu nu am văzut niciun document, nu am văzut nicio informaţie. Mi se pare o enormitate. Nu am făcut aşa ceva şi nici nu am auzit aşa ceva. Categoric nu (a fost folosit telefonul său de Ioan Nicolae – n.r.). Nu mi-a folosit nimeni telefonul să vorbească cu altcineva. Nu am intermediat aşa ceva. (…) Doamna Bica nu a venit să ceară sprijin politic. Nu avea de ce să vină la mine să ceară sprijin politic“, a declarat duminică Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a reiterat că nu era de competenţa sa să o propună pe Alina Bica pentru funcţia de procuror general.

Nu am discutat cu doamna Bica. Am auzit azi că am propus-o eu. Eu nu propun, nu aveam această competenţă. Unde să o susţin, că propunerile le face premierul. Eu i-am spus premierului şi public că orice propuneri va face eu îl voi susţine pentru că era singurul care avea informaţii. Nu noi de la partid. (…) Nu am folosit influenţa politică. Adică influenţa mea politică a fost folosită la toţi şefii de Parchete?“, a spus Dragnea.

Alina Bica este cercetată de procurorii DNA într-un nou dosar, disjuns din cel în care fosta şefă a DIICOT este arestată preventiv, au declarat surse judiciare. Sursele au precizat că Alina Bica este suspectată că ar fi luat ca mită 3,5 milioane de euro prin intermediari de la omul de afaceri Ioan Niculae, pentru a tergiversa dosarul în care acesta este cercetat. Aceleaşi surse au afirmat că în dosar apar nume importante, printre care Liviu Dragnea şi Ovidiu Tender.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account