Dosarele lui Dragnea și Puzdrea, mereu mușamalizate?

 
Amânări pe bandă în dosarul Referendumului în care protagonistul principal este baronul Teleormanului, Liviu Dragnea. Ce motiv s-a mai ivit acum? Să vezi și să nu crezi! S-a îmbolnăvit unul dintre judecători. Păi asta nu seamănă a tragere de timp pe față ca în final să ne trezim cu o mușamalizare de toată frumusețea? Spuneți dumneavoastră, domnule Dumitru Puzdrea, că sunteți expert în asemenea povești!
Se trag sforile la greu
Toată România știe cum anul trecut, în luna mai, Liviu Dragnea a fost condamnat de un complet de trei judecători de la ICCJ în dosarul Referendumul la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. De asemenea, alți 74 de inculpați din dosar au fost fie achitați, fie condamnați la închisoare cu suspendare. Potrivit procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, baronul Teleormanului care în acea perioadă deținea funcția de secretar general al PSD, cu ocazia organizării și desfașurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influența și autoritatea sa în partid în scopul obținerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianța politică din care făcea parte formațiunea reprezentată de inculpat, și anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obținute în alte condiții decât cele legale. Din acel moment, judecătorii se tot câcâie să rezolve problema lui Dragnea.

Doar că nu prea reușesc pentru că ori de câte ori vine termenul de judecată se întâmplă câte o nefăcută. Ori procesul se amână din motive pe care noi nu le putem înțelege pentru că nu se încumetă nimeni să ni le explice, ori, așa cum s-a întâmplat de data aceasta, are unul dintre judecătorii care fac parte din complexul de judecată câte o problemă personală și lipsește. Taman atunci l-au apucat problemele, exact în momentul în care trebuia judecat Dragnea. E cusută rău de tot cu ață albă iar actualul boss al PSD-ului ar trebui să înțeleagă că ori câte sfori va trage el, pe oricine ar încerca să șantajeze odată și odată tot va cădea la pământ și nu se va mai ridica. Tupeul și nesimțirea dumneavoastră domnule Dragnea sunt proverbiale, dar e posibil să aveți și niște oameni care să calce pe unde ați pus dumneavoastră piciorul și când vă e lumea mai dragă să vă treziți cu o surpriză neplăcută. Ce-I drept la cât de mulți judecători mituiți există în țara românească, e posibil să avem ceva de așteptat. Dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu-I așa?
Unde sunt dosarele lui Puzdrea?
Ce spuneți domnilor magistrați care vă dați de ceasul morții că sunteți cinstea și corectitudinea întruchipată vizavi de faimoasele dosare ale mafiotului Dumitru Puzdrea?

Și cele legate de complexul Flora, unde golanul ar fi trebuit să fie cercetat pentru modul mafiot în care a pus laba pe terenul de la Flora și tot acolo a construit en-gros-ul Flora fără nici un fel de autorizații, ba ca tacâmul să fie complet a ridicat și o clădire pe care a așezat-o direct peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă? Unde sunt aceste dosare ale lui Puzdrea, asta vrem să știm? Că de judecat au fost judecate poate doar unele și asta în bătaie de joc, ca în final să ajungem în situația să constatăm că toate au primit NUP-uri pe bandă rulantă. Poate că nu ați apucat să vedeți dovezile care sunt ținute sub cheie de excrocii ofițeri ai secției 2 poliție, Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Alexandru sau Dănuț Lepădatu? Să fie oare din acest motiv sau pentru că ați primit enorm de mulți bani de la Puzdrea ca să faceți pe proștii? A, și să nu uităm de intervenția incredibilă pe care a avut-o de-a lungul timpului în lungul drum al acestor dosare și fosta șefă a Antimafiei, Alina Bica. Căci fosta doamnă de fier a DIICOT-ului adora să fie prietena lui Puzdrea.

Și mai avem o dovadă: un alt dosar, cel de la Câmpulung Moldovenesc, unde Puzdrea este cercetat pentru că a distrus apoi a vândut bucată cu bucată fabrica de cherestea. Vă dați seama domnilor procurori ai DNA câți bani o fi băgat Puzdrea în acel dosar dacă din anul 2007 și până în acest moment, acesta se mută dintr-un dosar într-altul? Vă imaginați ce a putut face doamna Bica pentru Puzdrea în această poveste dacă slugoiul ei, ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău a avut tupeul să fure saci cu acte oficiale ce trebuiau predați expertului din partea instituției, care nu au fost găsiți nici până în acest moment? Dar, de fapt, cine mai avea interesul să-I găsească, când a dat ordin Puzdrea ca totul să fie dat uitării? Nu cumva a știut de această dispariția chiar fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, a cărui relația cu Puzdrea o cunoaștem de ani buni? Oare crede domnul Măgureanu și ai lui cățeluși, printre care și securistul-jurnalist Bogdan Chireac că nu a răsuflat cât de bine sunt mânjiți de Puzdrea ca să fie bine la toată lumea?

Domnule Chireac, că venii vorba tot în vila aia imensă pe care ați primit-o ca mită de la Puzdrea la doi pași de casa lui, stați? Sau v-a mutat în altă parte, într-un viloi mult mai mare ca dovadă că vă prețuiește turnătoriilor ca nimeni altul? Sau credeți cumva domnule Chireac că dați i-ați șters cu buretele lui Puzdrea urmele de securist, CNSAS-ul nu a vorbit pe la colțuri? Trăim în România și totul se află. Inclusiv ce ați făcut dumneavoastră, domnilor procurori care nu sunteți în fața lui Dumitru Puzdrea decât niște fomiști ordinari. Nu vă e rușine să mâncați din mâna ordinarului de la Flora, asta am observat singuri, dar ce spuneți de momentul în care va trebui să dați socoteală pentru asta? Și dacă anul acesta va bubui România? La asta nu v-ați gândit, nu-I așa? (va urma)
Vlad Țepeș
Oare ce va face Puzdrea dacă i se vor redeschide… câteva dosare? Gurile rele nu mint niciodată…

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account