Direcța Generală de Pașapoarte va introduce automate de plată pentru plata taxei de pașaport

Direcța Generală de Pașapoarte va introduce automate de plată pentru plata taxei de pașaport

Direcța Generală de Pașapoarte va introduce automate de plată pentru plata taxei de pașaport

Direcța Generală de Pașapoarte anunță printr-un comunicat că învepânde  de anul viitor vor fi puse la dispoziția cetățenilor automate de plată în centrele comerciale în care se află sediile Serviciilor de Paşapoarte Bucureşti și Ilfov, precum și închiderea punctelor de lucru ale Trezoreriei din PLAZA ROMÂNIA și PARKLAKE SHOPPING CENTER.

„Începând cu data de 3 ianuarie 2019, pentru regiunea București-Ilfov, cetățenii care doresc să plătească taxa pentru pașaport vor avea la dispoziție șase automate de plăți ale CEC Bank. Acestea vor fi amplasate în centrele comerciale PLAZA ROMÂNIA și PARKLAKE SHOPPING CENTER, unde se află sediile Serviciilor de Paşapoarte Bucureşti și Ilfov.

De la începutul anului, Trezoreria Statului, instituție din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, va închide cele două puncte de lucru din PLAZA ROMÂNIA și PARKLAKE SHOPPING CENTER.

Reamintim că cetățenii au la dispoziție mai multe modalități pentru plata taxei de pașaport:

– la casieriile unităţilor CEC Bank;

– prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal;

– on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului;

– de la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului;

– în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului și la casieriile Instituţiilor Prefectului.

Pentru depunerea cererilor de eliberare a pașapoartelor recomandăm cetățenilor să facă programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz, timpul de așteptare la ghișeu fiind zero.” se aratăn comunicatul Direcției Generale de pașapoarte.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account