Dezvăluirile care vor declanşa războiul: Victor Ponta era informatorul lui Traian Băsescu

Acestea sunt dezvăluirile care vor declanşa cutremurul în lumea politică. Consultantul politic, Cozmin Guşă a detonat bomba în direct la Realitatea TV. Acesta a devoalat mai multe momente din campania prezidenţială din 2009, atunci când, susţine consultantul, Victor Ponta a fost informatorul lui Traian Băsescu.

“Ponta a fost, tot timpul, de când şi-a început mersul în PSD, omul lui Băsescu sau omul duşmanului PSD. Eu în 2009 nu am fost de acord ca Ponta să fie purtător de cuvânt la Mircea Geoană. Ştiam că merge la hotelul lui Dorin Cocoş şi aduce informaţia lui Băsescu. I-am spus lui Geoană. Nu ai nevoie de el. Îl şantajează ăia. Nu poate fi controlat. Merge şi va vorbi. Era principalul informator al echipei lui Băsescu în 2009. S-a dus şi a negociat să fie preşedinte la UNPR în 2010 după ce şi-a dat seama că Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc l-au descoperit. “, atunat Guşă la Realitatea TV.

Şi asta nu e tot. Guşă spune că Traian Băsescu e cel care l-a instalat pe Ponta şef la PSD. “Traian Băsescu a decis să fie Ponta şef la PSD, un viclean copil de casă. L-au luat şi cei care jucau cu Băsescu l-au pus şef la PSD. Cum râdea Băsescu de pisicuţul lui. Ca să meargă bine treburile, se mai contraziceau”, a mai dezvăluit Guşă.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account