Dezvăluiri incendiare! Ovidiu Ohanesian: „Puzdrea e parte integrantă din mafia PDL”

Timp de 51 de zile, în anul 2005, perioadă în care a fost răpit de teroriști împreună cu alți colegi, jurnalistul Ovidiu Ohanesian a văzut cum arată Iadul. Din acel moment, ziaristul a început să studieze asiduu atât oamenii politiciti cât și tot ce înseamnă dedesubturile din justiția română. Ce declarații incredibile a făcut despre afacerile falsului proprietar al terenului de la Flora, Dumitru Puzdrea, citiți în rândurile de mai jos.

 

 

Jurnalistul scoate la suprafață murdăriile lui Dumitru Puzdrea!

După numeroase investigații legate de situația incredibilă a terenului de la Flora, jurnalistul Ovidiu Ohanesian a ajuns la o concluzie zdrobitoare. Și anume faptul că Dumitru Puzdrea nu este acuzat de justiție dintr-un motiv extrem de bine întemeiat: este parte integrantă a mafiei PDL. Un fel de spion al puterii, dar și unul dintre sponsorii multor campanii electorale. Atâta timp cât acesta a scos bani grei din buzunar pentru prietenii de la Cotroceni, cum ar fi putut el fi acuzat într-un proces? Iată ce a afirmat Ovidiu Ohanesian: „Cine este domnul Puzdrea? De unde vine el? Nu cumva a trecut și pe la PDL? Tot ce e legat de putere va fi îngropat. Cu alte cuvinte, nu-l putem îngropa pe domnul Puzdrea atât timp cât acesta are afaceri cu un partid”. În ceea ce privește faptul că asociatul lui Puzdrea, arhitectul Năstase Cătălin, cel căruia acesta i-a furat nu mai puțin de 1,2 milioane de dolari, așteaptă să i se facă dreptate de atâția ani, Ovidiu Ohanesian e de părere că acesta nu va avea niciodată câștig de cauză atât timp cât implicat va fi Traian Băsescu. Totuși, Ohanesin a spus că va veni și momentul în care glasul lui Năstase Cătălin va fi auzit, chiar dacă va mai dura ceva până atunci: „Trebuie să iasă la suprafață totul și acest lucru se va întâmpla atunci când se va schimba puterea”. Lucru care s-a și întâmplat, dar ce să vezi, pionul principal, Traian Băsescu, încă are mai reprezintă ceva în România.

Puzdrea, ajutat de Serviciile Secrete

În ceea ce-l privește pe Puzdrea, ziaristul afirmă că nu e normal să fie lăsat să-și facă de cap în justiția din România, iar dacă acest lucru se întâmplă e posibil să fie implicate Serviciile Secrete sau alte instituții importante, precum Ministerul de Interne: „Fără o susținere din partea ofițerilor din Serviciile Secrete este greu să-ți faci de cap în justiție sau în afaceri”. Un alt amănunt foarte important este faptul că Puzdrea este un foarte bun prieten cu fostul ministru de interne, Vasile Blaga și asta spune foarte multe despre dosarele sale de care nu se leagă absolut nimeni. Ce vrea Puzdrea de fapt de atâția ani buni? Pentru ce luptă din răsputeri? Să pună mâna pe oameni din Ministerul de Interne, întrucât în această instituție se află cele mai importante dosare. Cât privește judecătorii, chiar dacă aceștia sunt un fel de Dumnezeu în sala de judecată, cum pot da aceștia soluții în defavoarea lui Puzdrea, dacă primesc ordine clare și precise de sus? Și atunci de ce să ne mai mirăm cum a câștigat Dumitru Puzdrea toate procesele intentate de asociatul său, arhitectul Năstase Cătălin, vizavi de terenul de la Flora, chiar dacă dovezile arătau clar cine este vinovat...

Judecătorii șantajați

Pentru a-i proteja pe cei de la putere, judecătorii sunt de cele mai multe ori șantajați ori premiați cu mașini de lux sau vile. Și acest lucru îl cunoaște extrem de bine domnul Dumitru Puzdrea, întrucât a premiat-o  în nenumărate rânduri pe judecătoarea Virginia Duminică și în acest fel dosarele sale de care aceasta s-a ocupat s-au făcut mai albe decât zăpada. Ce-i drept, o mașină de lux precum a primit doamna Duminică de la Puzdrea nu se găsește la orice client, nu-i așa? Justiția română e un domeniu în care Uniunea Europeană ne tot trage de urechi pentru că nu respectăm regulile și procedurile,  a achiziționat un soft specializat care împarte aceste dosare în funcție de un algoritm matematic. Dar ce să vezi, aceleași dosare ale unei persoane, ajung la același judecător, a declarat jurnalistul Ovidiu Ohanesian. Evident că și în cazul Năstase-Puzdrea, toate dosarele au ajuns întotdeauna doar la oamenii premiați de falsul proprietar al terenului de la Flora, adică la doamna judecător Virginia Duminică. Pentru că toate dosarele sunt dirijate. Și la poliție și la Parchet și la Tribunal…  După multă muncă a avocaților arhitectului Năstase Cătălin, într-un final s-a reușit schimbarea judecătorului, în persoana doamnei Kovesi. Surprinzător, aceasta a fost colegă de birou fix cu doamna Virginia Duminică. Concluzia e clară: și aceasta făcea parte din aceeași mafie ca și doamna Duminică. De ce a intrat Puzdrea în Parlamentul României, unde a stat timp de opt ani, între 2000-2008 și a luat cuvântul o singură dată? Răspunsul e unul singur: să se ascundă de fărădeleile făcute. În plus, când ai imunitate, nimeni nu îți spune nici du-te mai încolo. Vom reveni cu noi informații șocante.

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account