Descoperire incredibilă în apropiere de Africa

Descoperirea facuta recent ar putea rescrie complet istoria umanitatii! Cercetatorii de la Universitatea Oxford au fost cei care au gasit un fragment ce ar putea avea o insemnatate mult mai mare decat se credea initial.

Cercetatorii de la Universitatea Oxford au fost cei care au gasit un fragment ce ar putea avea o insemnatate mult mai mare decat se credea initial. Mai exact, descoperirea ar putea avea un impact urias cu privire la ce se stia pana acum despre viata pe Terra.

Arheologii de la Universitatea Oxford sunt convinsi ca descoperirea facuta recent ar putea rescrie istoria intregii umanitati. Acestia au gasit, in urma cu cateva zile, un fragment de os care candva reprezentase degetul de la mana unui om, in antichitate.

Oamenii de stiinta au analizat fragmentul gasit in apropiere de Africa si au ajuns rapid la concluzia ca acesta dateaza din urma cu 90,000 de ani! Descoperirea a fost facuta recent la situl arheologic de la Al Wusta, aproape de lacul antic cu apa curata din Desertul Nefud, scrie ciao.ro.

Cercetatorii au remis deja o expertiza potrivit careia oamenii care locuiau in Africa au migrat mult mai repede spre Eurasia decat se credea pana acum. Totodata, acel popor era mult mai intins decat se stia.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account