Cum s-au spălat banii la complexul Flora şi la Arena Naţională ( VIDEO )

Este incredibil cât de multă ordinărie poate exista în ţara românească. Este josnic să privim cum se spală bani pe bandă rulantă, de ordinul milioanelor de euro de către primari, afacerişti spurcaţi şi politicieni cu un tupeu ieşit din comun, în timp ce noi, abia dacă reuşim să supravieţuim de la o lună la alta. Cum s-au spălat şi se spală în continuare bani la complexul Flora şi Arena Naţională, citiţi în rândurile de mai jos.

 

Vedeti cum a construit Puzdrea Complexul Flora prin coruptie ,mita, si santaj !!!

Cel mai mare stadion nu poate omologat ISU!

646x404Tragedia de la Clubul colectiv a scos prea multe nereguli la iveală, care ani buni au fost băgate sub preş. Ordinării muşamalizate de cei mai mari dintre cei mare care nu ar fi niciodată la iveală. Buba mare care s-a spart recent se numeşte Arena Naţională, închisă cu două luni în urmă, la puţin timp după moartea celor 63 de tineri nevinovaţi. Care e problema acum? Se ceartă Primăria Capitalei cu Pompierii, două instituţii la fel de corupte, care fiind întotdeauna ahtiate după bani, atunci când sunt puse în faţa unei probleme, aruncă găina moartă fiecare în curtea altuia. Mărul discordiei dintre cele două este prelata de la Arena Naţională. Pompierii, pe de o parte, spun că materialul din care trebuia să fie aceasta confecţionată trebuie să fie ignifug. Pe partea cealaltă, reprezentanţii primăriei mai au puţin şi jură că acoperişul este acreditat, însă nu de legislaţia românească, ci de cea germană. Un motiv deloc întemeiat pentru pompieri să dea acordul de funcţionare, aşa că ISU a cerut noi teste care de data asta trebuie făcute în România. Când a fost inaugurat stadionul? Doar cu cinci ani în urmă, în anul 2011.revenire-importanta-pentru-steaua-la-meciul-retur-cu-stromsgodset-vestea-primita-de-galca-la-inceputul_11_size6E foarte adevărat că acoperişul a cedat de atunci de multe ori, iar Primăria Capitalei a scos din buzunar pentru acesta nu mai puţin de 20 milioane de euro. Şi nu putem să nu ne întrebăm cât şi-a însuşit primarul Sorin Oprescu din enormele sume care au fost puse la bătaie. Una peste alta, până la remedierea problemelor sesizate de pompieri, nu pentru că au avut vreun gând anume, ci pentru că au fost mânaţi de împrejurări, porţile Arenei Naţionale rămân închise. Apropo, domnule Oprescu, în cei patru ani cât a fost stadionul deschis, primăria pe care o păstoreaţi a încasat nu mai puţin de 13 milioane de euro, dar cheltuielile de întreţinere au fost duble, de 26 milioane de euro. Doar la primăria dumneavoastră se poate aşa ceva, în condiţiile în care costul total al ridicării noii arene a depăşit cu mult suma de 234 milioane de euro.

 

 

Cum rezolvăm problema clădirii ridicate peste cele două magistrale care alimentează Capitala cu apă?

6.-Cladire-Flora-Capitanu.mp400033S-a trezit şi primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, să anunţe aşa cum le stă bine politicienilor României, într-o postare pe facebook că va începe un audit tehnico-financiar la Arena Naţională. Ba a dat şi verdictul final: acoperişul a fost făcut fără autorizaţie. Nu cumva s-au trezit mult prea târziu autorităţile? Dacă se întâmpla să fie o tragedie ca-n cazul de la Colectiv, atunci oare câţi oameni mureau domnule Oprescu? Ce-aţi făcut domnule Ioan Mireţ, când aţi fost mare şef la pompieri? Nu aţi ştiut de nici o situaţie critică din România? Punem pariu că nici măcar nu aţi fost curios să întrebați? Și știți de ce? Pentru că vă plac tare mult banii. Mai ales cei negri, fără număr, pe care vi-o oferă mafioți celebri ai țării, printre care și Dumitru Puzdrea.morti-club-colectiv-bucuresti-800x500_c Și spunem asta pentru că dumneavoastră, domnule Mireț ați fost cel care ați închis ochii la tot ce înseamnă complexul Flora, de când a fost ridicată construcția și până în acest moment. Și pentru că mita a fost uriașă, nu ați avut nici un moment curiozitatea să aflați că Flora nu primit nici când a fost construită și nici în decursul anilor ce au trecut nici o autorizație de funcționare, de mediu și evident nici de la pompieri, pentru că tocmai dumneavoastră ați fost acel pion datorită căruia Puzdrea face doar ce vrea, fără să aibă măcar o strângere de inimă că într-o bună zi ar putea primi vreun control. E adevărat, domnule Mireț că ați primit și o vilă care se întoarce după soare grație ajutorului acordat, iar numărul banilor din bancă nu-l mai cunoașteți. Așa că nu ați avut nici cel mai mic motiv să înțelegeți gravitatea situației în ceea ce privește clădirea ridicată de Puzdrea peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă. Și la fel de nesimțiți au fost și cei de la Apa Nova, care au fost foarte bine informați. O singură mare greșeală a făcut șeful cel mare al Apei Nova, care, speriat că fostul asociat al lui Puzdrea, arhitectul Năstase Cătălin deschisese mai multe procese pentru a stopa nenorocirea ce bate la ușă, a ieșit și a făcut o declarație uimitoare pentru toată lumea, recunoscând cât de mult a încălcat mafiotul Legea Apelor prin acea construcție. Dar asta a fost tot, de atunci nimeni de la șpăgara instituție n-a mai avut curajul să scoată un sunet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TjrAhfQCCZo

 

Recunoașteți, domnule Băsescu, șpaga pe care ați primit-o!

puzdreabasescuDa, domnule Băsescu, spuneți odată adevărul și nu încercați să ieșiți pe toate posturile tv să vă numărați dosarele, apoi să ne râdeți în față câte dintre acestea au fost închise. Nu s-au mușamalizat singure, domnule Băsescu, ci au făcut acest lucru slugile dumneavoastră pe care le aveți la mână cu lucruri frauduloase pe care le-au făcut. Pentru că o mână spală pe alta, nu-i așa? Ați uitat mita de 4 milioane de dolari pe care ați primit-o de la Dumitru Puzdrea când era în funcția de primar general al Capitalei? Asta pentru că nea Mitică nu ar fi putut să devină niciodată fals proprietar al terenului de la Flora, dacă nu i-ați fi semnat acele hârtii extrem de importante? Și atunci să ne mai întrebăm de ce în perioada dumneavoastră de glorie de la Primăria Capitalei nici un control nu și-a făcut apariția în nordul Bucureștiului? Nici după ce a plecat Băse nu s-a schimbat ceva. A venit herbe_puzdreala putere, la fel de fomist ca și predecesorul său și a făcut-o lată. Ba chiar ne-a arătat pe față că îi permite lui Puzdrea absolut orice în momentul în care a dat acea lege prin care urmau a fi dărâmate toate clădirile ridicate ilegal. Mai puțin Flora, evident, pentru că după ce a făcut un circ aducând în fața complexului buldozere, muncitori, cameramani și jurnaliști ca să spună totul românilor, a intrat pentru puțin timp cu Puzdrea în biroul acestuia iar când a ieșit euforia i se citea pe chip. E lesne de înțeles ce a urmat: Lis a făcut un semn și toată lumea a dispărut. Flora a rămas în schimb tot acolo. Să nu gândim cumva că odată cu venirea la putere a lui Oprescu situația a luat o întorsătură Bucureștiului. Din contră. Doctorașul, parcă mai hămesit decât Băse și Lis a primit atât de multă șpagă încât ajunsese să devină amnezic atunci când cineva îl întreba de situația dezastruoasă de la complexul Flora. Dacă nici aceste informații nu aruncă în aer Primăria Capitalei, ce vom face? Vom aștepta cu mâinile încrucișate să vedem cum natura se va dezlănțui și vom muri striviți sub dărâmâturi pentru că Puzdrea ne-a hotărât soarta?

Vlad Țepeș

 

 

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account