Cum rezistă Viorica Dăncilă în fața atacurilor dure din politică?

Cum rezistă Viorica Dăncilă în fața atacurilor dure din politică?

Cum rezistă Viorica Dăncilă în fața atacurilor dure din politică?

Premierul Viorica Dăncilă a dat primele explicații legate de gafele pe care le face, dar pune acest lucru pe seama firii emotive pe care o are și nu consideră că greșelile de exprimare sunt devastatoare pentru ceilalți.

Într-un interviu acordat postului România TV, premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre greșelile pe care le face adesea, de care este conștientă și pe care le regretă, dar nu le consideră importante.

„Poate am făcut greşeli. Mi le-am însuşit. Binenţeles că venind dintr-un alt mediu… starea mea de emoţie… am greşit. Nu este important când greşeşti în exprimare, important este când greşeşti faţă de oameni”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Prima femeie care a devenit prim-ministru a acceptat că a fost foarte afectată, la preluarea mandatului, de atacurile la adresa ei, dar a recurs la o expresie motivațională și asta a făcut-o să depășească momentele critice. ”ceea ce nu te omoară, te întărește”, a spus Viorica Dăncilă.

În legătură cu jignirile venite din partea președintelui Klaus Iohannis, premierul a afirmat că șeful statului este un om care nu acceptă consensul, dar că ea se ferește să-i pună etichete, așa cum a făcut el. „Nu poţi să vorbeşti despre o femeie că se îmbracă într-un anumit fel, că se machiază într-un anumit fel şi să faci din asta cauza unor atacuri. Nu trebuie să mai avem politicieni robot, oameni care nu empatizează, care nu simt simpatie pentru oameni, oamenii care nu iubesc oamenii”, a conchis Viorica Dăncilă.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account