Cum lovește Băsescu din nou

S-a trezit Băsescu! Și a început să scoată flăcări pe gură. Cum? Așa cum nici cu gândul nu am gândi. Fostul președinte ne spune acum într-un acces de sinceritate, tot ce gândește.

Adică faptul că nu crede că Alina Bica a făcut abuz în serviciu, că a primit mită pentru restituiri sau de la un proaspăt condamnat la 11 ani de închisoare sau pentru a ridica parţial sechestrul de pe acţiunile unui om de afaceri, nu înțelege cum de e acuzat Horia Georgescu a făcut abuz în serviciu, că a primit mită și că trebuie arestat.

Dar mai ales Băsescu nu concepe nici în ruptul capului că fosta sa amantă, Elena Udrea a făcut abuz în serviciu, că a primit din Gala Bute o geantă cu 900 000 euro în cabinetul de ministru sau oriunde în altă parte (voi o vedeți furînd din banii lui Bute sau făcînd acte de corupție în folos personal pe seama lui Bute?) sau că a fost în vacanţe plătite de subordonaţi, drept pentru care trebuie arestată. Cât îl privește pe ginerică, Radu Pricop, învinuit de DNA că ar fi învățat un client cum să-l șantajeze pe un reclamant, cu siguranță că și asta e o glumă, în viziunea lui Băsescu. Dar cât ați furat dumneavoastră, domnule ex-președinte credeți? Sau nici măcar nu vă amintiți momentul?
Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account