Cui va lăsa Ion Țiriac toată averea sa?

Ce se întâmplă cu magnatul Ion Țiriac de se gândește la moarte? Să fie doar o strategie de a nu îi lăsa pe unii sau pe alții să descopere cu adevărat cât a reușit să strângă de-a lungul vieții?

Sau e altceva la mijloc. Oricare ar fi răspunsul, Ion Țiriac s-a gândit foarte serios ce va face cu averea sa atunci când acesta va trece la cele veșnice. Se ferește însă să ofere o estimare asupra a cât de bogat este. Iată ce a spus Ion Țiriac: “Asta o să vedeți când îmi numărați banii și o să fiu cel mai bogat om din cimitir. Atunci o să vedeți. Când am vândut tot sau când s-a terminat. Sau s-ar putea  întâmpla să fac altceva. Să las unei fundații tot!

Lăsând fundațiilor tot, sper ca aceia care rămân să facă exact treaba cum consider eu să o fac. De altfel, încep deja să fac. Pentru că aici nu am absolut niciun sprijin din niciun punct de vedere, mai mult decât atât, prostia românească se manifestă peste tot. Noi avem pentru diferite segmente banii aceștia de la Bruxelles, și pentru învățământ și pentru școli. Imposibil de ajuns la ei, imposibil de făcut”. Ciudat comportament al omului de afaceri, nu-i așa? Sau pune ceva la cale în stilu-i caracteristic?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account