Cine i-a forțat mâna lui Băselu să-i facă felul lui Udrea?

Cine i-a forțat mâna lui Băselu să-i facă felul lui Udrea?Ce spune acum doamna Adriana Săftoiu? Un lucru incredibil. Și anume faptul că Băsescu ar fi fost somat de ruși ca să o termine definitiv pe Elena Udrea.

Iată cum sună declarația incendiară a doamnei Săftoiu: „Mi-e greu să descifrez misterul. De ce mi-a cerut să îi comunic eu demisia? De ce, apoi, comportamentul stupid în relația cu cei din jur? M.R.U. îmi povestește, printre vorbe amețitoare, că înainte cu ceva luni – o perioadă de vreo două săptămâni, constataserăm noi, cei din Palat, accesul doamnei nu mai era atât de direct și prelungit în cabinetul Președintelui – aflase ceva foarte tulbure.

O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusaă ceva ciudat… Nu știu cât de adevarată e povestea. Acum tind să cred că demisia ei era necesară ca să o îndepărteze de acele documente secrete, la care avea acces liber și necontrolat. Acum, în afara regulilor instituționale, ea primește informațiile pe care el le controlează. Și își aduce contribuția cum știe mai bine”. Și dacă cumva e așa? Ce se va întâmpla atunci?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account