Cine are mai multă protecţie? Iohannis sau Puzdrea?

Din ce în ce constatăm că trăim vremuri nu comuniste, ci de-a dreptul staliniste, care întrec spectacolele cu cătuşe pe care Direcţia Naţională Anticorupţie ni le-a servit în ultimii ani. Acum eşti săltat pe sus dacă îndrăzneşti să treci prin faţa porţii casei lui Klaus Iohannis din Sibiu. Şi dacă ai curajul să-ţi strigi nevinovăţia, s-ar putea să o păţeşti şi mai grav. Ce se întâmplă însă dacă păşeşti prin faţa complexului Flora şi te ia la ochi un slugoi de-al mafiotului Puzdrea? Ţi se transformă viaţa într-un Iad.
Poza la minut i-a adus furia jandarmilor
Nici prin gând nu i-a trecut unei jurnaliste din Republica Moldova care a poposit pentru câteva minute în faţa casei lui Iohannis din Sibiu împreună cu prietenul ei şi a îndrăznit să imortalizeze locuinţa că va fi săltată pe loc de jandarmii care-i păzesc spatele şefului statului şi soţiei sale, Carmen. Cei doi au fost duşi de urgenţă la secţie şi după ce li s-au făcut toate verificările posibile pe lumea asta, au fost lăsaţi, într-un final să plece.

Dar teroarea se instalase în sufletul lor. Lumea zice că domnii jandarmi ar fi acţionat direct la solicitarea SPP, asta în condiţile în care nişte oficiali ai Jandarmeriei Române au afirmat că nu e nimic ilegal să pozezi casa preşedintelui atâta timp cât te afli pe domeniul public, mai ales că până în acest moment nu a pus nimeni vreun semn care să interzică fotografiatul. Te pomeneşti că le-o fi fost frică jandarmilor să nu vină vreun terorist să-i pozeze vila lui Iohannis ca să dea drumul la vreun atentat sau atac… Dacă stăm bine şi ne gândim nici nu ar fi avut cum să facă asta pentru că domnului preşedinte nu prea-i place România, aşa că stă mai tot timpul plecat prin străinătăţuri. Iar teroriştii chiar că nu se chinuiesc atât de mult… au şi ei treburi mult mai importante. Drept urmare, nu cred că ne-ar mira dacă ne-am trezi că trecem prin faţa Palatului Cotroceni şi ne-am trezi cu cine ştie ce nenorocire pe cap pentru că am avut curajul să privim cum arată gardul. În România, mai ales cea a lui Iohannis de acum se poate întâmpla absolut orice. Cel supranumit prin târg cleptomanul imobiliar se vede treaba că a început să cam tremură de frică. Nu prea înţelegem de ce, pentru că ne-a arătat că este trup şi suflet alături de poporul pe care-l conduce, nu-i aşa?
Ne  rup oasele poliţiştii secţiei 2?
Dacă jandarmii au fost cât de cât omenoşi când au luat-o pe jurnalista din Republica Moldova şi pe prietenul său şi i-au dus la secţie, nu acelaşi lucru vor face poliţiştii secţiei 2 poliţie, care-şi fac veacul la complexul Flora dacă observă că cineva ar avea vreun gând rău la adresa locaţiei sau a falsului patron. Când intri la Flora, e mai rău ca la puşcărie. A mai rămas doar să ţi se facă percheziţie corporală, în rest nu lipseşte nimic. Feţele câinilor lui Puzdrea, din categoria cărora fac parte şi slugile infecte de la secţia 2 poliţie spun totul. Nici nu ai  nevoie să ţi se bage sub nas vreo legitimaţie, te uiţi doar în ochii lor şi îţi dai seama cine sunt şi de intenţii au. Unde s-a mai pomenit aşa ceva să intre un om cu gândul de a cutreiera ceea ce a mai rămas din standurile de la Flora, poate-poate o găsi ceva de cumpărat şi să te trezeşti cu un slugoi care-ţi suflă în ceafă?

Unde suntem? Pe vremea Gestapoului? Nu credeţi că v-aţi depăşit cu mult atribuţiile, fomiştilor? Nu mai avem voie nici măcar să respirăm, decât dacă avem încuviinţare de la evazionist? Vă e cam frică domnule Puzdrea de ceea ce vi s-ar putea întâmpla, altfel nu băgaţi la Flora o armată de oameni care să vă apere spatele în caz că cineva s-ar pune gând rău. Nu aţi înţeles că nu mai sunteţi înghiţit de nimeni. Aţi devenit din ce în ce mai infantil. Credeţi cumva că unui om cu coloană vertebrală îi este frică că îi vor rupe oasele prietenaşii secţiei 2 poliţie? Nu ne e demult frică de dumneavoastră, domnule Puzdrea, pentru că sunteţi doar un laş ordinar care face pe el atunci când cineva îl scutură la bani mărunţi. Nu ne numărăm printre cei 200 de şoferi de taxi paralizaţi de emoţie atunci când tranzitează complexul Flora şi sunt obligaţi să scoată zilnic din buzunar 100 de lei de persoană, taxa de protecţie pe care le-aţi impus-o.

Dacă sunteţi atât de puternic fizic şi psihic de ce nu o încasaţi dumneavoastră, domnule Puzdrea şi l-aţi trimis centru înaintaş pe fostul căruţaş, Dinu David, amantul fiicei dumneavoastră, Simona? Nu ştiţi că va veni momentul când nici pulanele tablagiilor, nici furia bocancului lor nu îi va putea opri pe şoferi să vă pună jos la pământ? Mai credeţi în poveşti? Câini de pază ce sunteţi, speraţi că veţi ajunge vreodată la nivelul celor care v-au trimis la Flora, ofiţerii Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuţ Alexandru şi Dănuţ Lepădatu, care sunt ţinuţi în puf de Puzdrea pentru că de ani buni ţin sub cheie dovezile despre cum a pus ordinarul mâna pe terenul de la Flora şi cum a construit acolo en-gros-ul dar şi o clădire pe care a aşezat-o peste cele două apeducte care alimentează Bucureştiul cu apă?
Măgureanu la mare căutare…
Niciodată nu veţi fi mai mult decât nişte amărăşteni care vă veţi bucura de firimitirile care vi le va arunca Puzdrea după ce se va sătura. Iar dacă veţi îndrăzni să spuneţi ceva, veţi avea şi voi de-a face cu furia lui Puzdrea. Care va scoate arma din buzunar (şi dacă nu are permis de port armă, unde-i problema?) şi va trage. Dacă are spatele asigurat de boss-ul Virgil Măgureanu, nu poate omul să împuşte pe cine vrea? Că doar nu l-or băga la puşcărie pentru asta. A stat cumva vreo oră în spatele gratiilor după ce a tras în doi bărbaţi care au parcat maşina în faţa vilei sale de la Sinaia? A făcut cunoştinţă cu puşcăria după ce a angajat un ucigaş de meserie pe care l-a plătit cu bani mulţi ce urma să-i curme viaţa fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin? Nu le-a aranjat cumătrul Măgureanu pe toate ca să fie bine pentru toată lumea?

Când vrei să ai spatele asigurat, bagi mâna adânc în buzunar şi plăteşti fără număr. Cum e treaba domnule Puzdrea cu camerele de luat vederi amplasate ilegal în incinta complexului Flora? Ce faceţi noaptea? Vă delectaţi privind cine intră şi cine iese, ca să vedeţi pe cine vi se mai pune pata neagră? La cât e de protejat Puzdrea nu credem că poate o muscă să vină să-l bâzâie. SRI-ul ar distruge toate vietăţile în doi timpi şi trei mişcări. Boss-ul de la Flora are prioritate în tot şi în toate, atâta timp cât unge pe cine trebuie cât trebuie. Aşa că domnule Iohannis, v-a luat mafiotul de la Flora. Şi la capitolul case dar şi la cel al protecţiei! Şi nu încercaţi să vă daţi bine pe lângă oamenii lui Măgureanu că nu ţine! Deocamdată sunt în slujba celui care dă mai mult… (va urma)
Vlad Ţepeş
Explicaţie foto? Domnule Iohannis, v-a luat Puzdrea caimacul în ceea ce priveşte protecţia…

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account