Ce să pui în brad ca să ai parte de dragoste în anul următor

Ce să pui în brad ca să ai parte de dragoste în anul următor

Ce să pui în brad ca să ai parte de dragoste în anul următor

Crăciunul este o sărbătoare deosebit de importantă. În România, se celebrează pe data de 25 decembrie. Alte popoare îl sărbătoresc, însă, pe 7 ianuarie, după stilul vechi. Colindul este cel mai frumos obicei în această perioadă. Este cântat de copii, dar și de oameni trecuți prin viață. Cântecele de stea, vifleemul, pluguşorul și sorcova fac parte din ritualul colindelor. Se joacă vasilica, jocuri cu măşti (ţurca, cerbul, brezaia), teatru popular, dansuri (căluţii, căluşarii). Dacă vrei noroc şi dragoste în anul următor, e bine să pui în brad o… monedă.

De secole întregi se crede că puternica rugăciune rostită în fața bradului ajută cuplurile să devină părinți, chiar dacă, la momentul actual, sănătatea nu le permite să-și îndeplinească acest vis, scrie cancan.ro.

Aspiri la un salariu mai bun sau la suplimentarea veniturilor prin obținerea unor colaborări pe termen lung în noul an?

Agață în brad o monedă înfășurată în hârtie și legată cu ață roșie de o crenguță. În 2019 vei trece printr-o perioadă înfloritoare și vei avea o stare de beatitudine. Moneda e semnul stabilității financiare, familiale și al dragostei. Schimburile de replici dure cu partenerul de viață sau cu alte rude se vor rări considerabil, iar dacă încă nu ai un iubit îl vei găsi în curând.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account