Ce plan are PSD pentru alegeri?

Ce plan are PSD pentru alegeri?

Ce plan are PSD pentru alegeri?

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că PSD are şanse să fie în preferinţele electoratului şi la alegerile generale care vor avea loc în 2020. De asemenea, Traian Băsescu crede şi într-o revenire a preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

„PSD cumpără electorat. Numai aşa mai au şanse la alegerile din 2020. Se bazează mult pe pensionari, dar sunt pensionari care nu susţin PSD. Pensionarii ar trebui să le ia găleata şi sa nu-i mai voteze. Totuşi, dacă se respectă hotărârea ilegală a CSM şi dosarul lui Dragnea să rămână tot la Completul 2, s-ar putea ca să vedem o revenire a lui Dragnea”

Amintim că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a afirmat duminică seară, în emisiunea lui Silviu Mănăstire, că derapajale recente din politica românească – atât din partea puterii, cât şi a opoziţiei – nu fac bine imaginii ţării. Totodată, fostul lider de la Cotroceni a bifat câteve teme importante în ultima perioadă, printre care se regăsesc duelurile dintre Iohannis şi Coaliţia PSD-ALDE.

„Cum arătăm în faţa Europei când se acuză reciproc de înaltă trădare? Când îl schimbi pe Grindeanu, începe dansul instituţional. Aduceti-vă amintea că şi au pus singuri moţiune de cenzură. Presedintele Iohannis intra in razboaie pe care nu e sigur ca le castiga. Şi eu am avut astfel de razaboaie. Cand exista vorba de atributiunile presedintelui, foarte rar ajungeam la CCR. Şi asa a pierdut dreptul de a avea ultimul cucvant in ceea ce priveste numirea procurorilor A pierdut dreptul de a numi seful ancom. Face greseli care duc la despuierea atributiunilor presedintelui. Nu conteaza daca aici ii da ccr dreptate sau nu.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account