Cazul Blaga-DNA: Ministrul de Interne anunță schimbări în poliție

Noul ministru de Interne, Dragoș Tudorache, anunță măsuri în Poliția Română, în urma cazului care a determinat și audierea lui Vasile Blaga la DNA.

La începutul lunii septembrie, chestorul Liviu Popa, șeful IPJ Bihor, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se afla la volanul mașinii lui Vasile Blaga. Copreședintele PNL a fost audiat luni la DNA în legătură cu acest caz, potrivit propriilor declarații, într-un dosar care ar viza și fapte de corupție. Blaga a explicat că Liviu Popa este prieten de familie și l-a rugat să folosească mașina sa pentru că are motor diesel și trebuie folosită regulat pentru a rămâne în bună stare de funcționare.

Într-un inteviu pentru ziare.com, ministrul Dragoș Tudorache a declarat că o asemenea atitudine nu este potrivită din partea unui șef al Poliției. Întrebat dacă va lua vreo măsură în privința chestorului Liviu Popa, ministrul de Interne a precizat: „Veți vedea mâine dimineață (joi dimineața – n.r.).”

După audierea lui Vasile Blaga, procurorii DNA au făcut și percheziții la IPJ Bihor și acasă la chestorul Liviu Popa. Ulterior, chestorul a fost audiat, însă DNA nu a anunțat nimic oficial în privința acestuia.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account