Cătălin Predoiu îl critică pe Victor Ponta

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu îl critică pe Victor Ponta după ce premierul a declarat că USL a făcut 6 promisiuni electoratului, dintre care 5 au fost deja îndeplinite, Predoiu afirmând că de fapt programul de guvernare PSD – Ponta conține 159 de promisiuni, dintre care doar o mică parte au fost îndeplinite.

“Domnul V. Ponta a prezentat în direct la televiziunea prietenului său, dl Ghiță, o enumerare a succeselor Guvernului său: 6 promisiuni electorale ale guvernării sale – 6 îndeplinite, deci o rată de succes de 100% – după model nord-coreean.
În realitate, programul de guvernare PSD – Ponta conține 159 de promisiuni (http://goo.gl/YLNdch), dintre care: 23 de promisiuni au fost îndeplinite (14,5%); 127 de promisiuni au fost “uitate” sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane (79,9%); 9 promisiuni sunt fie în curs de îndeplinire, fie au fost îndeplinite de guvernul anterior, fie nu intră în atribuțiile Guvernului, fie au fost îndeplinite doar parțial (5,6%)”, a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account