Bușoi reacționează la atacul lui Crin Antonescu către clasa politică

Crin Antonescu a afirmat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV,  că uneori ai impresia că toată clasa politică s-a transformat „într-un cor de ţuţeri al DNA-ului”.

„Apropo de discutia asta cu DNA, eu nu înghit nici o poveste , nici alta. Sa dea Dumnezeu sa ma insel sa fie ele adevarate sa stea lucrurile asa frumos cum le povesteste si DNA-ul si cum le povestesc toti politicienii care au mai ramas langa DNA pentru ca sincer uneori ai impresia ca toata clasa politica s-a transformat, dar toți PSD, PNL, Putere ,Opozitie intr-un cor de ţuţeri ai DNA-ului. E o grozăvie, o catastrofă. Să fii Victor Ponta și să spui că se fac abuzuri și că el însuși e victima unui abuz … Nu se poate când esti prim-ministru și șeful celui mai mare partid din Parlament. Ca politician răspunzi de aceste lucruri”, a fost declarația liberalului.

Astfel, europarlamentarul Cristian Bușoi a reacționat, joi seară, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Antena 3, declarând că fostul președinte al PNL Crin Antonescu are foarte multă dreptate în ceea ce privește situația lui Victor Ponta.

„Are foarte multă dreptate (n.r. – Crin Antonescu) în ceea ce privește situația primului-ministru. Partidul Național Liberal susține activitatea unei institutii care s-a dovedit că are sustenabilitate în rândul cetățenilor și un rol important în Romania”, a declarat Cristian Bușoi.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account