Brașovul a fost inclus în top 15 al destinațiilor de vizitat din Europa

Brașovul a fost inclus în top 15 al destinațiilor de vizitat din Europa, fiind descris ca „Perla Transilvaniei“, un ”oraș din vremurile medieval”.

Startul sezonului cald, de la 1 mai, dă naștere și topurilor în care se recomandă diferite destinații de vacanță.

 

Este și cazul orașului Brașov, din România, care a fost inclus de brightside.me în topul celor mai frumoase oraşe din Europa.

Descris ca ”Perla Transilvaniei”, orașul de la poalelei Tâmpei a prins un loc între cele 15 orașe recomandate turiștilor ca destinație de vacanță pentru vara aceasta.

 ”Nu degeaba este numit „Perla Transilvaniei“. E ascuns între munţi, este un loc perfect pentru cei cărora le place să descopere secretele oraşelor antice. Arată ca un oraş din vremurile medievale. Turiştii revin de fiecare dată pentru cetăţile vechi de secole, casele cu acoperişuri de ţiglă si ceasul din turnul Casei Sfatului”, sună descrierea celor de la brightside.me.

În topul realizat de sursa citată mai sunt orașe precum Bruges (Belgia), Sintra (Portugalia), Gdansk (Polonia), Mostar (Bosnia), Bled (Slovenia), Novi Sad (Serbia), Bergamo (Italia) sau Bordeaux (Franța).

Spania și Italia se numără printre țările pe care românii vor să-și petreacă vacanța.Spre deosebire de ultimii ani, durata de relaxare este acum mai scurtă, cei mulți dintre turiști optând pentru city-break-uri și vacanțe de cel mult șapte zile.

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account