Bombă! Robert Negoiţă şi Dumitru Puzdrea plătesc ziarişti ca să nu publice articole defăimătoare la adresa lor!

 

 

 

Dacă până în acest moment relaţiile de prietenie strânsă dintre anumiţi primari şi oameni de afaceri ai României cu jurnalişti şpăgari era doar la nivelul de zvon, de data aceasta o adevărată bombă a explodat. Câţiva ziarişti de la publicaţia Can-can au scos la iveală cum a încercat primarul sectorului 3, Robert Negoiţă să-i mituiască, oferindu-le bani mulţi ca să înceteze cu articolele compromiţătoare legate de soţia sa. Ceea ce nu ştie presa română sau nu vrea să ştie este faptul că primul personaj dubios care a cumpărat jurnaliştii este Dumitru Puzdrea! Iar banii daţi au fost fără număr, fără număr!

Hai, mă, băieţi, putem rezolva cumva?

Aşa au sunat cuvintele primarului sectorului 3, Robert Negoiţă la adresa unor jurnalişti ai Can-Can, în speranţa că situaţia va fi rezolvată urgent cu nişte sume de bani pe care acesta urma să le arunce celor din mass-media. Numai că de data aceasta lui Negoiţă nu i-a mers şi a primit pe lângă un refuz categoric din partea acestora şi o palmă usturătoare. Iată cum l-au făcut de râs jurnaliştii pe Negoiţă: “Reacţia semioficială a primarului căruia nevasta i-a schimbat look-ul, adăugâdu-I o pereche micuţă de cornuţele pe chelie, a venit printr-un sol al acestuia. Acesta a contact telefonic pe cineva din redacţie pentru a contracta un pact în urma căruia şeful său să nu fie atacat până după alegeri. În schimbul acestui favor, şeful ar fi achitat o rentă lunară redacţiei, până după alegeri. Ne pare rău, domnule Negoiţă, dar aici nu funcţionează nici cu taxe de protecţie, nici cu plătit înainte şi prestart servicii după placul clientului. Vedeţi ce înseamnă să fiţi obişnuit prost? Singura soluţie pe care o vedem la problema pe care o aveţi acasă este o discuţie serioasă cu Sorina, soţia dumneavoastră. Dacă ea reuşeşte să nu se atingă nici de alcool, nici de bărbaţi, până la locale, atunci nimeni nu va mai scrie de ea, din simplul motiv că nu va mai avea ce să scrie.

Ah, încă ceva… dar s-o lăsăm pe data viitoare”. Domnule Negoiţă, dar chiar nu v-aţi dat seama că prin ceea ce aţi făcut, v-aţi semnat singur sentinţa? Vreţi să ştiţi ce vă va aştepta de acum încolo? Vă va fi frică să ieşiţi şi la cumpărat pâine, pentru că toată presa română va fi pe urmele dumneavoastră. Le-aţi dat jurnaliştilor cele mai bune subiecte şi vor descoperi şi ce gust a avut laptele pe care l-ai băut când eraţi copil. Se vede treaba că aţi băut din acelaşi pahar cu frăţiorul Almanahe care avea ziariştii lui de casă, la primăria sectorului 5, pe care-i înfunda de sărbători şi numai cu sume enorme de bani, dar şi sticle de whisky de 5 litri bucata. Numai că tot dumneavoastră aţi căzut de prost, domnule Robert Negoiţă. Până acum nici un jurnalist mituit de Vanghelie n-a scris măcar un rând despre şpăgile primite de la acesta. Dovadă că Vanghelie a ştiut ce să dea…

Nea Mitică, te-ai nenorocit!

Aşa cum a sperat Negoiţă să nu fie dat în gât de cineva, tot aşa crede mafiotul Dumitru Puzdrea că nu se va afla relaţia incredibilă dintre el şi câţiva jurnalişti care fac presa română de râs. Dar este mult prea târziu, domnule Puzdrea pentru că totul se ştie de mult timp iar acum focul se va extinde! Asta pentru că va trebui să dea socoteală jurnalistul-securist Bogdan Chireac pentru toate murdăriile pe care le-a făcut pentru dumneavoastră de-a lungul timpului şi poate justiţia va descoperi şi câte conturi burduşite cu bani dar şi câte vile a reuşit să strângă acesta din mita uriaşă oferită de Puzdrea.

Cine a fost personajul datorită căruia Dumitru Puzdrea nu mai figurează ca turnător al Securităţii, deşi CNSAS-ul spunea altceva? Prietenul Bogdan Chireac! Cui i se datorează libertatea lui Puzdrea, deşi în casa acestuia din Emil Racoviţă au fost prinşi de către DIICOT şi FBI o reţea de hackeri care împărţeau banii cu Puzdrea? Tot lui Chireac, care a reuşit să închidă atunci şi gurile tuturor celor din presă sau televiziuni legat de momentul respectiv. Dar nu-i nimic domnule Chireac, o gură se închide, dar alte zeci se deschid acum. În altă ordine de idei, cum aţi reuşit domnule Chireac să faceţi în aşa fel încât să dispară ca prin farmec toată arhiva unde erau stocate materialele publicate de fostul director al cotidianului Adevărul, Dumitru Tinu? A fost plata pe măsura muncii dumneavoastră?

Cum vă explicaţi domnilor procurori ai DNA, apărătorii dreptăţii, ai cinstei şi corectitudinii faptul că la auzul veştii despre moartea lui Tinu, Puzdrea, care se afla în biroul său a desfăcut sticle de şampanie şi a răcnit ca un apucat: Am mai scăpat de încă unul? Câţi aţi pus la pământ cu ajutorul oferit de jurnalistul spurcat Bogdan Chireac? Cum este posibil ca de atâţia ani să nu fie descoperit adevărul despre moartea subită a singurului ziarist care a avut curajul să spună adevărul despre Puzdrea? Nu cumva toate dovezile sunt ţinute acum sub cheie, la fel cum se întâmplă cu cele care vorbesc despre cum a reuşit Puzdrea să pună mâna pe terenul de la Flora, apoi să construiască acolo en-gros-ul folosindu-se de şpăgi, şantaje şi mulţi bani?

Să mai pomenim domnilor procurori şi de multitudinea de firme deschise de Puzdrea pe numele fiicelor sale unde doar spală sume enorme de bani? Cu cât îl plătiţi lunar pe jurnalistul Iulian Badea, cel care se ocupă de site-ul dumneavoastră de la Cronica Română, unde obraznicul are curajul şi tupeul să scrie articole defăimătoare şi mincinoase la adresa arhitectului Năstase Cătălin, fostul asociat al mafiotului la complexului Flora? Cât luaţi în plus domnule Iulia Badea ca să loviţi şi acum în imaginea fostului preşedinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor pentru că a avut curajul să-l înfrunte pe Puzdrea şi să spună că va da cu el de pământ? Chiar nu aveţi Dumnezeu să lăsaţi un om să se odihnească în pace? Gurile rele spun că tot Iulian Badea i-ar fi băgat-o pe gât lui Puzdrea pe o avocată pe numele de Stoian Ioana Raluca, cu care evazionistul vrea să o înlocuiască pe faimoasa traficantă de influenţă, avocata Mihaela Popescu.

Domnule Badea, se vede treaba că nu ştiţi ce poate să facă această Mihaela Popescu atunci când cineva o sapă pe la spate. Veţi trăi momente de Iad, vă asigurăm, pentru că doamna Popescu nu se lasă niciodată. Iar furia acesteia se va revărsa şi asupra dumneavoastră, domnule Puzdrea. Nu uitaţi că ştie cine sunteţi dar mai ales ce faceţi! Nu în ultimul rând, domnule Puzdrea să nu uitaţi un lucru: îi vom descoperi pe toţi jurnaliştii pe care i-aţi mânjit într-un stil odios şi vom face dreptate tuturor celor cărora le-aţi transformat viaţa într-un calvar. În ceea ce o priveşte pe nebuna Mihaela Iosefina Puzdrea, toate isteriile ei legate de oamenii nevinovaţi, toate înjuriile adresate acestora şi tot comportamentul de femeie fără scrupulă vor lua sfârşit mai repede decât ar crede domnia sa. Nici nu ştiţi ce vi se pregăteşte!

Vlad Ţepeş

Explicaţie foto: Va recunoaşte vreodată Chireac că e turnătorul preferat al lui Puzdrea?

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Create AccountLog In Your Account