Bomba anului! Puzdrea nu ştie cum să scape de avocata Mihaela Popescu ( VIDEO)

Pe principiul nu aduce anul ce aduce ceasul, se pare că în 2016 vom avea parte de bomba bombelor: când nimeni nu se aştepta la aşa ceva, mafiotul numărul 1 al României, Dumitru Puzdrea, face tot ce poate ca să scape de cea care l-a slujit mai ceva ca un câine credincios, făcând un enorm trafic de influenţă, avocata Mihaela Popescu. Oare are deja evazionistul pe cineva în vizor să o înlocuiască?

Alte titluri :-

DEZBATERI PARLAMENTARE

Andreea,Paravanullui Puzdrea !!

 

VADIM : PUZDREA este pe un drum gresit O sa bag MAFIA in pamint!

Apărătoarea diavolului nu a primit nici o primă de Sărbători

index
Dumitru Puzdrea

Dacă până anul trecut, Mihaela Popescu era preferata lui Puzdrea, acesta făcându-i absolut toate poftele și capriciile, iată că s-a acesta s-a schimbat cu 720 de grade, spre disperarea avocatei, care nu știe cum să mai scoată cămașa. La foarte scurt timp după ce s-au terminat sărbătorile, Mihaela Popescu s-a întâlnit la Tribunalul cu unul dintre colegii săi, care știa de relația sa cu mafiotul de la Flora. Obișnuit cu șpăgile pe care Popeasca le primea de la Puzdrea, acesta a întrebat-o, așa ca între amici, care a darul pe care l-a luat anul acesta. Răspunsul Mihaelei Popescu e absolut uluitor: „Ce primă să iau? Am luat-o în mână. Nu știu ce are Puzdrea de la o vreme, că e schimbat total față de mine. Îți dai seama că eu nu vreau să plec, pentru că datorită proceselor pe care ăsta le are, am și eu o sursă sigură de venit. În plus, să fim sinceri, îmi dă și bonuri de benzină, deci am mai scăpat de o cheltuială în plus, mașina o repar la service-ul lui de la Flora, o spăl și o aranjez tot acolo… Îți dai seama ce ar înseamna pentru mine să pierd avantajele astea? Gândește-te și tu, că nu mai găsesc eu slugi ca la Flora nicăieri în altă parte. Fetele lui Puzdrea mă tratează ca pe o prințesă pentru că au nevoie de mine. Le e frică să nu mă scap față de tac-su ce tâmpenii fac ele. Andreea, fiică-sa cea mare, cică a terminat Dreptul și vrea să se facă avocată. E proastă de bubuie, îți dai seama că nu o să facă nimic în viață. Dar eu o las să creadă că o pot ajuta și în felul ăsta iau bani și de la ea și de la Puzdrea. Ea habar nu are că eu nu mă voi încerca niciodată să îi întind o mână de ajutor, pentru că n-am nici un chef să mă facă de râsul lumii. Îți dai seama că m-a chemat la muncă toată luna decembrie? Și de ce? Ca să-mi spună mereu aceleași lucruri tâmpite că toată lumea l-a furat. M-a înnebunit, nu mai pot. Când îl aud cum minte, mă întreb în gândul meu: <<Cum să te dai mă, sfânt în fața mea când eu știu cât ai furat de la stat, câte evaziuni ai făcut?>> Ăsta chiar uită cu cine vorbește? Să mă scutească cu ordinăriile lui, că nu e nici pe departe înger, cum vrea el să creadă lumea. A distrus orice asociat care i-a stat alături. Niciodată nu s-a despărțit de vreun om decât cu scandal. Nu e în stare să se poartă civilizat, e nebun de-a binelea”.

Alte titluri :-

Spunem adio mafiei avocaților? Scăpăm de excroacele Gina Halas și Mihaela Popescu?

Un borfaş ţigan, care se dă avocat evreu (?!):

Nea Mitică tremură de frică să nu fie trădat

638016015_b
Andreea Puzdrea

Care să fie oare motivul pentru care familia Puzdrea încearcă să o facă pe Miheala Popescu să înțeleagă că este deja trasă pe linie moartă? S-a săturat evazionistul de ea? Și-a dat seama Puzdrea într-un final că Popeasca nu face altceva decât să-i mănânce banii și nu mai vrea să profite de el? Nu e cam târziu, domnule Puzdrea, având în vedere că indiferent cât e proastă Mihaela Popescu din punct de vedere profesional, știe totul despre afacerile ilegale ale dumneavoastră și are strânse la loc nedescoperit de nimeni documente care vă pot arunca foarte repede în închisoare? La aspectul acesta nu v-ați gândit? Cu Mihaela Popescu nu prea te poți juca, căci vorba proverbului, prostul are mintea odihnită și când aruncă o vorbă, 1000 de deștepți nu o vor mai scoate. De când a devenit Puzdrea atât de suspicios? Din momentul în care aceeași Mihaela Popescu s-a aflat că l-a vândut exact pe cel care a adus-o în casa lui Puzdrea, fostul polițist și avocat, Bulearcă Alexandru, personajul cu ajutorul căruia Dumitru Puzdrea a reușit să pună laba pe complexul Flora. Așa că mafiotul se așteaptă ca următorul pe listă să fie el. De fapt, domnul Puzdrea ne-a demonstrat faptul că e foarte încet la minte, întrucât de ceva timp însăși Mihaela Popescu se plânge pe unde poate că s-a săturat de cocina în care a băgat-o acesta și nu știe cum să scape mai repede de acolo. Și să vezi ce va urma când corbul îi va scoate ochii celuilalt corb. Mai mult decât atât, Puzdrea a înțeles că Popescu s-a lipit de soțul său, mai în vârstă decât ea cu vreo 35 de ani nu pentru că vezi Doamne, dăduse îndrăgosteala peste ea, ci pentru că vroia să-și facă un nume pe spatele lui. Chiar și așa, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Victor Popescu, Mihaela a rămas însărcinată. Însă ce să vezi? Copilul, spun gurile rele, nu are nici o trăsătură de-a tatălui. Oare știe doamna Mihaela Popescu cu cine a zămislit pruncul? Sau au fost prea mulți la activ? Dat fiind faptul că știm cu toții că fostul procuror Victor Popescu, acum trecut la cele veșnice, avea niște relații incredibile și traficul de influență la el era floarea la ureche. Acum, că Victoraș nu e mai printre noi, cine să-i rezolve toate dosarele grele ale lui Puzdrea? Femeia ușoară, Mihaela Popescu, care știe să se întindă noapte de noapte cu orice client cu dare de mână pe care-l prinde la înghesuială? Ce mai poate să facă acum Popeasca decât să vină cu foamea în gât la complexul Flora să stea cu gura deschisă ca Grivei ca să mănânce gratis? Doamnă Popescu, se vede treaba că s-a cam dus momentul când orice pomană primită era mai dulce ca mierea. A cam venit timpul să faceți pași din anturajul lui Puzdrea pentru că altfel s-ar putea să aveți de-a face cu el. Și nu mizați pe faptul că îl aveți la mână, pentru că s-ar putea să luați cea mai mare țeapă posibilă din viața dumneavoastră.Dumitru Puzdrea e diavolul în persoană care nu are nici un fel de remușcări atunci când trebuie să-și rezolve propriile interese.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Arhitect Nastase Catalin,afost amenințat de Puzdrea

 

 

 

 

 

 

 

Alte titluri :-

Vicepreşedinte al Uniunii Arabilor din România, Cătălin Năstase: Băsescu a păgubit bugetul de stat cu 100.000.000 de euro

Cine mai mănâncă la protocolul de la Flora?

sssssssE foarte adevărat că la protocolul mafiotului Dumitru Puzdrea, ridicat asemenea complexului fără nici un fel de autorizații, nici de construcție, nici de mediu și evident nici de la pompieri, pentru că nu se pretează evazionistul la așa ceva, nu cerșește doar Mihaela Popescu. Aici vin zi de zi și alte personaje renumite din anturajul lui Puzdrea, de la Ioan Mireț, fostul șef al pompierilor datorită căruia ISU a uitat de existența lui Puzdrea, plătit regește de ani buni și până la fostul șef Arme și muniții din cadrul IGP, Constantin Grumezescu. Și pentru că amintit de domnul Grumezescu, e musai să spunem că cei doi au pus de ceva vreme la cale niște afaceri scandaloase, în sensul să fac trafic de armament exact la magazinul pe care nea Mitică i l-a deschis prietenul său la doi pași de Primăria Capitalei. E clar pentru toată lumea că nici un cap al Poliției Române nu are tupeul să meargă acolo să facă vreun control, pentru că și șeful polițiștilor români, Voicu Mihai Marius este mereu invitat al lui Puzdrea la protocolul său, alături de colegii de la secția 2 poliție, ofițerii Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Alexandru și Dănuț Lepădatu. Acum, fie vorba între noi, ce le mai rămâne din bucatele alese le aruncă și tablagiilor care sunt angajați să-i păzească spatele lui Puzdrea la Flora. Dar mai este un personaj care-și face veacul lângă Puzdrea, adorând preparatele gătite de cele două bucătărese angajate de mafiot: Constantin Unga, mare șef la Primăria sectorului 1, veșnic însoțit de frățiorul, Ilie Unga, boss de boss la Primăria Capitalei, amândoi fiind experți în false autorizații de construcții. Dar de altfel, frăția acestora cu Puzdrea nu este cunoscută de ieri, de azi, ci de ani mulți. Să ne mai întrebăm atunci cum de a făcut Puzdrea contracte pe bani publici fără ca cineva să-l întrebe de sănătate? Cum a ridicat acea clădire pe care a așezat-o fix peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă? Păi nu trebuia să faci parte dintr-o mafie incredibilă ca să poți face acest lucru? Nu se măsoară imaginea lui Puzdrea în funcție de legăturile dubioase pe care le are cu mafioții din primărie, poliție, justiție și așa mai departe? Vă dați seama, stimați cititori câți saci de bani i-a dat de-a lungul timpului domnul Puzdrea domnului Unga, șeful Serviciului de Disciplină în Construcții ca să uite de autorizații? Punem pariu că nici măcar Puzdrea sau frații Unga nu mai știu? Cu foarte puțin timp în urmă am primit o informație uluitoare. Puzdrea vrea să o pună în locul Mihaelei Popescu pe avocata Stoian Ioana Raluca, care i-a fost recomandată de jurnalistul său de casă, Iulian Badea, ordinarul care se ocupă și de site-ul său de la Cronica Română, unde scrie articole mincinoase, mizerabile, la adresa fostului asociat al lui Puzdrea de la complexul Flora, arhitectul Năstase Cătălin dar și a defunctului fost președinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor. Puzdrea, ține minte, nu vei scăpa! Ți se apropie sfârșitul!

Vlad Țepeș

Alte titluri :-

Expertul în trafic de influență, Grumezescu, i-a adus pe tavă permisul de port armă lui Marian Măgureanu?

 

 

 

Aprecieaza & recomanda:

leave a comment

Create AccountLog In Your Account